Moda Model

2021 Kış Modası

05.10.2020
704
2021 Kış Modası

2021 kış modası bütün zarafetiyle geliyor. 2021 yılının yeni kış kıyafetleri oldukça güzel ve dikkat çekici. Görsellerden de gördüğünüz üzere bu yıl özellikle omuz detayları oldukça sık kullanılmıştır. Bu sayede oldukça gösterişli kıyafetler ortaya çıkmıştır. Sizler de 2021 döneminin kış modasına bakarken bunu rahatlıkla fark edeceksiniz. Kış kıyafetleri genellikle koyu renkli olsalar da bu sezon gördüğümüz kadarıyla koyu renklere fazla yönelme olmamıştır. Tek renk yani monokrom giyimin oldukça ön planda olduğu bir sezon. Monokrom giyim sayesinde olduğunuzdan daha zayıf ve uzun görüneceksiniz. Ayrıca fil dişi, krem gibi renklerde tek renk giyinmek insanlarda pahalı izlenimi de uyandırabilmektedir. Eğer hazırsanız 2021 kış modasındaki kıyafetlerin tanıtımına başlayalım.

2021 Kış Modası

2021 Kış Modası

2021 kış modası için konuşmaya elbette pançolarla başlayacağız. Rengarenk pançolar bu dönem oldukça popüler görünüyor. Özellikle kilolu bir kadınsanız ve üst bölgenizdeki fazlalıkları gizlemek istiyorsanız o zaman panço tercih edebilirsiniz. Bol olduğu ve kollarınızı da kapattığı için üst bölgenizdeki tüm her şeyi gizleyecektir. Görselimize baktığımızda beyaz arka planlı pançolar oldukça öndedir. Özellikle o rengarenk olan beyaz model ve altındaki İspanyol paça pantolon sayesinde oldukça şık görüneceksiniz. Eğer daha sıcak bir kış günü ise tabii ki altınıza mini etek giyebilir ve şıklığı bu şekilde de başka bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Eğer etek giyecekseniz o zaman uzun çizmeleri tercih edebilirsiniz.

Üçüncü görsel ise şapkalı panço modelidir. Şapkasında fark edeceğiniz üzere tüyler vardır. Bu sayede mont gibi görünmektedir. Ayrıca pantolonu da oldukça farklı bir modeldir. Kış pantolonlarının genel özelliği olan kalın kumaştan yapılsa da kapri gibi kısa bir alt giyim ürünüdür. Kış aylarında olduğumuz için ise bacaklarını kolaylıkla çizmesiyle kapatmaktadır. Bu modelin en önemli kısmı ise pançosunun süet olmasıdır. Süet panço sayesinde oldukça şık bir güzelliğe ulaşmıştır. Ayrıca koyu kahverengi kendi rengine ek olarak pantolonu krem rengi – bej renkleri arasında olduğu için oldukça uyumlu ve güzel görünmektedir. Sizler de yeni sezonda birbirinden farklı panço modelinizi kullanabilir ve yeni sezonun şıklığına ulaşabilirsiniz.

2021 Kış Modası

Yeni Sezonda Hırka ve Ceketler

Bu sezonun en dikkat çeken özelliği hırka ve ceketleri olmuştur. Bunun nedeni oldukça gösterişli omuz modellerinin kullanılmasıdır. Bu sayede oldukça hoş görünen pek çok kıyafet tasarımı ortaya çıkmıştır. Şimdi görseldeki ürünlere bakarsak en sondan başlayalım. Tamamen siyah bir kıyafet takımı olan bu takım kabanı sayesinde kış modasına oldukça büyük damga vuracak gibi görünüyor. Takım halinde giyindiği diğer parçalar ise oldukça kısa olduğu için kış modasına pek uymasa da dediğimiz gibi önemli olan asıl parça kaban sayesinde açıkta kalan cilt kapanıyor ve sıcaklığınız kontrol altına alınıyor. Böyle bir takım giyinerek sizler de oldukça şık ve hava koşullarına rağmen güzel görünmeyi başarabilirsiniz.

Diğer bahsetmek istediğimiz şey ise yeşil siyah ve mavi hırka modelidir. Bu hırka modeli asimetrik yapısıyla oldukça dikkat çekiyor. Sıradan hırkalara göre oldukça hareketli olan bu hırka sayesinde kış modasına hem uygun olacak hem de oldukça güzel bir hırkanın sahibi olacaksınız. Beyaz blazer ise bu döneme damgasını vuran omuz modelini en net görebileceğiniz parçalardan bir tanesi. Düşük balon omuz olduğu için oldukça dikkat çeken bu model beyaz olduğu için de oldukça fazla kendini belli ediyor. Blazer ceket kadar beyaz olan diğer parçalarla da birleştirildiğinde oldukça şık bir görüntünüz olacağını söylemeden geçemeyeceğiz.

2021 Kış Modası 2021 Kış Modası 2021 Kış Modası 2021 Kış Modası 2021 Kış Modası

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.