Moda Model

Zayıf Gösteren Makyaj Tüyoları

10.10.2020
771
Zayıf Gösteren Makyaj Tüyoları

Zayıf gösteren makyaj tüyoları yeni sezonda oldukça işinize yarayacaktır. Bu sayede geçmişten kalan fazlalıklarınızı ya da yeni doğum yapmışsanız o fazlalıkları yüzünüzden kolaylıkla gizleyebileceksiniz. Bu küçük makyaj hileleri sayesinde sizler de makyajınız sayesinde daha ince görülebilirsiniz. Tabi ki bu tür makyaj hilelerin en sık başvurulduğu ülke Güney Kore diyebiliriz. O videoları izlediğimizde kendilerine yeni bir yüz yaratmış gibi dursalar da aslında birkaç makyaj malzemesiyle sizler de onları taklit ederek aynı yüz illüzyonlarını yaratabilirsiniz. Elbette biz sizlere burada onların kullandıkları o gelişmiş makyaj malzemeleriyle olan yüz zayıflatma tekniklerini söylemeyeceğiz. Kontür uygulaması, allık seçimi gibi şeyleri kendinizde nasıl daha iyi uygulayabileceğinizden bahsedeceğiz. Hazırsanız başlayalım.

Zayıf Gösteren Makyaj Tüyoları

Zayıf Gösteren Makyaj Tüyoları

Zayıf gösteren makyaj tüyoları ilk olarak tabii ki yuvarlak yüz hatlarına sahip kişiler için geliyor. Eğer bu yüz hatlarına sahipseniz bir kilo bile alsanız bu kilo yüzünüzde oldukça etki edecektir. Kontür yaparken de bu olmayan ancak olması gereken yüzünüze keskinlik verecek olan makyajları tercih edin. Örneğin elmacık kemiklerinizi daha da belirginleştirin ya da çene kemiğinizi olduğundan daha da fazla belli edin. Bu sayede yüzünüze keskin hatlar gelecek ve yüzünüz daha zayıf görünecektir. Yüzünüzde kontür yaparken elmacık kemiklerinizi aydınlık kalan kısmı ise ona belirginlik vermesi için koyu yapmalısınız. Bu sayede oldukça güzel ve ince görünen bir yüz hattına sahip olacaksınız.

Allık seçiminde de dikkatli olmalısınız. Koyu pembe, kırmızı ve mat allıklar sizin yüzünüzü daha da belirginleştirecektir. Yüzünüzde bir illüzyon yaratmak istediğiniz için bu istenmeyen bir durumdur. Ayrıca biraz yanlış bile sürseniz bu allıklar bunu affetmeyecektir ve hemen yüzünüzde etkileri belli olacaktır. Bu yüzden terracota allıkları kullanmanız için tavsiye ederiz. Bu allıklar kremsi yapıları sayesinde şakakları daha da belirginleştirecektir. Şakaklar gibi kemikli yerlere vurgu yapmak ise yüzünüzü çok daha ince gösterecektir. Bu sayede istediğiniz o makyaj hilesine kavuşmuş olacaksınız. Tabii ki şakaklarınızın parıltısını sevip bu parlak allıkları çok kullanmamanız gereklidir. Yoksa istenmeyen bir görüntüyle karşılaşabilirsiniz.

Zayıf Gösteren Makyaj Tüyoları

Zayıf Bir Yüz için Başka Öneriler

Zayıf bir yüz için yapmanız gereken başka şeyler de elbet vardır. Özellikle allık süremeyenler için bu oldukça harika olacaktır. O da tabii ki ruja dikkat çekmek. Eğer makyaj yapmakta kötüyüm yüz hatlarımı belirginleştirmekte zorlanıyorum derseniz o zaman bu hile imdadınıza koşuyor. Kırmızı ve açık pembe rujlar özellikle bunun için harikadır. Bunun nedeni yüzünüzde vermeniz gereken patlamayı dudaklarınızda vermesidir. Eğer ince dudaklıyım rujun bir etkisi yok diyorsanız o zaman dudak kalemi gibi dudağınızı kalın gösterecek makyaj hileleri deneyebilirsiniz. Bu sayede hem dudağınız daha kalın ve dikkat çekici görünmüş olur hem de yüzünüz daha ince ve zarf görünmüş olur.

Tabii ki göz altları da oldukça önemlidir. Göz altlarınızı kapatıcıyla kapayın ardından gözünüze eyeliner çekin. Kedi gözü şeklinde çekmeniz gözlerinizde oldukça büyük bir etki yaratacaktır. Göz altınızı kapatma renginiz de oldukça önemlidir. Kendi renk tonunuzdan bir, en fazla 2 renk tonu kadar açık olabilir. Ancak açık olması da gereklidir. Bunun nedeni genellikle o bölgenin çok koyu olmasıdır. Ayrıca doğal ten renginizde bir pudra ile bunu destekleyin. Bu sayede gözlerinize de dikkat çekmiş olacaksınız. Kontür, allık seçimi, seçmeniz gereken ruj ve göz makyajınız için verdiğimiz tavsiyeleri uygulayarak sizler de kendi yüzünüzü daha zayıf gösterebilirsiniz. Eğer hepsini uygulamak uzunsa o zaman yalnızca birini ya da ikisini de deneyebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.