Moda Model

En İyi Saç Maskesi Hangisi?

12.10.2020
1.033
En İyi Saç Maskesi Hangisi?

En değerli varlıklarımızdan ve aksesuar ürünü olarak bile görebileceğimiz saçlarımız oldukça değerlidir. Saçlarımızı aksesuar olarak görmemizin nedeni tabii ki tahmin edebileceğiniz üzere serbestçe üzerlerinde renk ve model değişimleri yapabilmemizdir. Ancak bu kadar model ve renk değişiminden tabii ki nasiplerini alıyorlar. Bu yüzden saç bakımı yapmak oldukça büyük önem taşımaktadır. Özellikle çalışan ya da her gün dışarı çıkmak zorunda kalan kadınlarda yıpranmış saç sorunu çok daha fazla görülmektedir. Bunun nedeni saçlarını sürekli olarak yapmaları ve genellikle ısıya maruz bırakmalarıdır. Saç boyaları da ısı kadar saçları yıpratabilmektedir. Özellikle siyah renkli saçınız varsa ve onu sarı renge kadar açtıysanız bunu oldukça fazla göreceksiniz. Saç bakımını saç şampuanı ve saç bakım kremi ile yapsanız da saç maskesi olmadan eksik olacaktır. Bu yüzden en iyi saç maskesi hangisi yazısını yazarak sizlere farklı saç maskelerini göstereceğiz. Kendinize en uygunu seçebilirsiniz.

En İyi Saç Maskesi Hangisi

En İyi Saç Maskesi Hangisi İlk Numara: Sephora Acai Hair Sleeping Mask

En iyi saç maskesi hangisi diye arıyorsak tabii ki ilk bakmamız gereken markalardan bir tanesi de Sephora’dır. Genel olarak maskeler banyodan çıktıktan sonra uygulansa da bu maskenin özelliği uyumadan önce saça uygulanmasıdır. Sephora’nın bu maskesini aldığınızda paketin iki ksıımdan oluştuğunu fark edeceksiniz. Bir kısmında saç maskesi varken diğer kısmında bone bulunmaktadır. Gece yatmadan önce saçınıza uygulayacağınız için bone oldukça gereklidir. Bu sayede yalnızca kremi bonenin içinde hapsetmezsiniz aynı zamanda da yastık çarşaflarınızı da korumuş olursunuz. Gece yatmadan önce saçlarınıza bu maskeyi dipten uca olacak şekilde uygulamanız gerekir. Daha sonra ise boneyi takın ve tüm gece uyuyun. Sabah uyanınca banyo yapın ve kafanızdaki kremi yıkayın. Gece çok döndüğünüz için bonenin kafanızdan çıkacağını düşünüyorsanız bu bir sorun olmayacaktır.

En İyi Saç Maskesi Hangisi

Doğal İçerikli Ürün Sevenlere: Yves Rocher Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Saç Maskesi

Yves Rocher markası doğal içerikli ürünleriyle oldukça tercih edilen markalar arasında. Bu maskesinde de silikon ve paraben içermemektedir. Hatta içinde renklendirici de bulunmamaktadır. Özellikle bunlara karşı hassas bir cildiniz varsa bu maskeyi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kalan malzemeler de hassas ciltliler için bir sorun oluşturmayacaktır çünkü bu saç maskesinin içinde organik jojoba yağı ve shea yağı bulunmaktadır. Bu iki yağın da kendine has tazeleyici kokusunu ilk kullanımdan itibaren hissedeceksiniz. Yves Rocher onarıcı saç maskesi ilk kullanımdan itibaren saçlarınızda farklılık yaratsa da asıl farklılığı düzenli kullandığınızda göreceksiniz. Ayrıca soğuk suyla saçlarınızı durularsanız maskenin hem saçlarınızı daha da parlattığını fark edeceksiniz hem de eğer kıvırcık saçlıysanız bu kıvırcıklığın arttığını kendiniz de göreceksiniz. Yaklaşık 150 ml olan bu maskeyi her gün banyo yapıyorsanız her banyo sonrasında kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Haftada 3 gün bu maskeyi kullanmak yeterli olacaktır.

En İyi Saç Maskesi Hangisi

En Güçlülerden: Toni&Guy Damge Repair Mask

Toni & Guy bildiğiniz gibi saç bakımının en önde gelen markalarındandır. Bu konuda ürünleri çeşitli ödüller de almıştır. Yıpranmış ve işlem görmüş saçlar için ideal olan bu maske saçlarınızın bakımını yapmanızı sağlarken hızla sonuç almanızı sağlayacaktır. Temiz saça uyguladıktan sonra 5 dakika boyunca bekletmeli ve ardından ise durulamalısınız. Hem bu şekilde kullanıp hem de şampuanınıza katarsanız etkisi daha da artacaktır. Kısa sürede saçlarınızın eski canlılığı ve nemi geri gelecektir. Uygulaması bu kadar basit olduğu için rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu saç maskesini yaparken de saçlarınızı soğuk suyla durulamanızı tavsiye ederiz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.