Moda Model

Sporcu Sutyen Modelleri

03.12.2020
817
Sporcu Sutyen Modelleri

Eğer spor yapmayı seviyorsanız ya da günlük yaşamınızda da sutyen takmayı çok sevmiyorsanız kesinlikle sporcu sutyen modelleri size göre. Hem şık duruşu ile hem de aşırı rahat olmasıyla kesinlikle hem çok seveceksiniz hem de kullanırken çok mutlu olacaksınız. Özellikle de salaş bir tişörtün altında da çok güzel bir şekilde kullanabilirsiniz. Sporcu sutyenlerin en çok sevilen yanı ise oldukça kolay kombin yapılması. Hem tayt ile hem de bir tişörtün altında sağlıklı bir şekilde kullanabileceğiniz bu sporcu sutyenleri hep beraber inceleyelim.

Sporcu Sutyen Modelleri

Pudra Pembesi Renge Sahip Sporcu Sutyen Modelleri

Bu sporcu sutyeni gerek rengi ile gerek de ince askıları ile çok zarif bir görünüme sahiptir. Özellikle de pudra renginde olması tüm ten renklerinde uyumlu olmasını sağlayacaktır. Bunun gibi sade ve açık renkli sporcu sutyen modellerini pijamanızın üzerine dahi giyebilirsiniz. Spor yaparken göğüslerinize destek verecek, günlük hayatta ise göğüslerinizin daha rahat olmasını sağlayacaktır. Ayrıca bol ve omzu düşük gri ya da beyaz bir tişörtün altına dahi giyilebilir. Ayrıca çok şık bir duruşa sahip olması bir yana ter tutmayan yapısı sayesinde spor salonlarında gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Siyah sade tayt ve beyaz spor ayakkabı ile ya da gri spor ayakkabı ile kombin yapabilirsiniz.

Sporcu Sutyen Modelleri

Çok Rahat Edeceğiniz Koyu Gri Sporcu Sutyen Modeli

Bu sporcu sutyen modelinin rengi sizi korkutmuş olabilir. Özellikle de spor salonlarında kullanmayı düşünüyorsanız ekstra korkuyor olabilirsiniz. Ama endişelenmeyin zaten ter tutmayan kumaşı sayesinde bunu önlemekte. Ama ekstra olarak nefes alan kaplar sayesinde göğüsleriniz daha rahat nefes alacak ve terlemeniz biraz daha azalmış olacak. Eminim çok seveceksiniz. Bunun dışında da siyah yakası sayesinde hem sporcu sutyeni çok şık duracak hem de çok rahat olacaksınız. Eğer sporcu sutyen modellerini çok sevdiyseniz diğer modellerine de bakmalısınız. Bu yüzdende spor salonlarına gittiğinizde cidden çok rahat kullanabilirsiniz. Bunun dışında da ek olarak gri renkteki siyah transparan tayt ile kombin yapabilirsiniz. Bunun dışında da sade siyah tayt kullanabilirsiniz. Eminim beyaz spor ayakkabı ile daha da güzel kombin yapabilirsiniz. Eminim çok seveceksiniz.

Sporcu Sutyen Modelleri

Çok Zarif Renge Sahip Sporcu Sutyen Modelleri

Eğer sporcu sutyen modellerin rahatlığı bir yere kadar diyorsanız birazda şıklığını önemsiyorsanız o zaman bu modellere bakmalısınız. Özellikle de bu su yeşili iki sporcu sutyeni aşırı çok seveceksiniz. Kalın askılı olan ve lazer kesim olan bu sporcu sutyeni hem çok rahat hem de görünüş olarak aşırı beğeneceksiniz. Göğüsün tam altında lastik olacağı için hem göğsünüze destek verecek hem de kayma ihtimalini azaltmış olacaktır. Göğüslerinizin çok rahat olmasını sağlayacak. Bu model sporcu sutyen ile beyaz tayt giyebilirsiniz. Ama daha rahat olmak isterseniz eğer o zaman yine aynı renkte olan tayt giyebilirsiniz. Beyaz spor ayakkabı ile kombin yapabilirsiniz ve çok rahat olabilirsiniz.

Sporcu Sutyen Modelleri

Eğer daha güvende olmak istiyorsanız o zaman bu sporcu sutyen modelini giydirebilirsiniz. Yakasında ve kolundaki file sayesinde cildiniz daha rahat nefes alacak. Bu sayede de güvenli bir şekilde spor salonlarında giyebilirsiniz. Ayrıca bu modelde de göğsün altında lastik olduğu için çok rahat olacağınıza emin olabilirsiniz. Bu modelle de siyah sporcu tayt ya da aynı renkte tayt giyebilirsiniz. Yine beyaz spor ayakkabı çok yakışacak ve hem rahat hem de şık olmanızı sağlayacaktır. Eminim sizde bu modelleri sevmişsinizdir. Bu kombinde geçen parçaları uygun fiyata her yerde bulabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.