Moda Model

Mom Jean Kombin Önerileri

08.12.2020
1.204
Mom Jean Kombin Önerileri

Hepimiz mom jean pantolonların ne kadar güzel olduğunu biliyorsunuz. Hem rahatlığı hem de şık duruşu sayesinde de moda listelerinin en başını almıştır. Bu güzelliğinin yanı sıra kolay kombin yapılması da mom jeansin ön sıralara geçmesinde en önemli katkıyı sağladı. Bu güzel mom jean kombin önerileri her yerde giyebilirsiniz. Gezmeye dolaşmaya çıktığınızda ya da işe gittiğinizde giyebileceğiniz bu mom jeansler eminim sizin için vazgeçilmez olacaktır. Mom jean bildiğiniz gibi bol olan ama çok şık duran pantolon modelidir. Nasıl kombin yapılır hep beraber bakalım o zaman.

Mom Jean Kombin Önerileri

Klasik Mom Jean Kombin Önerileri

Mom jean kombin önerileri sayesinde çok şık bir görünüşüne sahip olacaksınız. Hem bacaklarınız olduğundan daha uzun görünecek hem de daha şık duracaksınız. İlk kombin önerimiz aşırı güzel bir model. Hem bahar mevsimlerinde hem de yazın yağmur olduğu zamanda giyebilirsiniz. Buz mavisi mom jean modeli ile beyaz kısa hırka giyebilirsiniz. Dilerseniz hırkanın içine beyaz bir crop giyebilirsiniz. Çoğunlukla hırkaların göğüs dekoltesi olduğu için uzun gümüş kolyeler ve yine gümüş bir saat takabilirsiniz. Hem çok olacak hem de zarif duracaktır. Siyah kalın bir kemer ile yaptığınız kombini güzelleştirebilirsiniz. Küçük deri omuz çantası ile daha da zarif yapabilirsiniz.

Mom Jean Kombin Önerileri

Bu senenin en çok tercih edilen modasından biride balon pantolonlar. Özelliklede rahatına düşkün olan insanların en çok tercih ettiği modellerden biri olmuştur. Özellikle de rengi açık olması işe giderken ya da zarif görünmek için daha uygun olacaktır. Eğer ki daha sportif görünmek isterseniz o zaman siyah balon pantolon modelini giyebilirsiniz. Buz rengi balon pantolon modelini beyaz bol bir bluz ile kombin yapabilirsiniz. Özellikle de pantolonun bileğinin katlanması zarif görünecektir. Bu model ile beyaz spor ayakkabı ile kombininizi bitirebilirsiniz. Bu modelle de işe gidebilirsiniz ya da normal gündelik kullanabilirsiniz. Pudra pembesi ya da kırık beyaz yandan asmalı zarif çanta takabilirsiniz.

Mom Jean Kombin Önerileri

Eğer daha çok kışlık için mom jean kombin önerileri arıyorsanız bu kombin modelini eminim sizde çok seveceksiniz. Buz mavisi mom jean model ile boğazlı siyah kazak giyebilirsiniz. Kazağı pantolonun içine koyabilirsiniz. Hatta daha şık görünmek için yarasa kollu kazak modellerini kullanabilirsiniz. Hem pantolon ile hem de kazak ile çok şık duracaktır. Ayakkabı olarak ise siyah topuklu bot giyebilirsiniz. El çantası olarak siyah çanta takabilirsiniz. Hem çok zarif görünecek hem de çok güzel olacaktır. Güzel uzun gümüş kolyeler ve bileklik ile kombin yapabilirsiniz. Üzerine ise açık kahverengi kalın pofuduk montları tercih edebilirsiniz.

Mom Jean Kombin Önerileri

Farklı Renklerdeki Mom Jean Kombinleri Yapımı

Kot pantolonun jean rengi dışında krem rengi ve siyah rengi çok kullanabilir. Krem rengi ise en çok tercih edilen modellerden biridir. Hem çok şık hem de çok zarif olacaktır. Eminim çok seveceğiniz bu mom jean kombinlerine bakmalısınız. Bu krem rengi mom jean açık renkli bir kazak ile kombinlerinizi yapabilirsiniz. Kırık beyaz bir kazak ile kombin yapabilirsiniz. Çok fazla krem rengi ile boğulmamak için kazağı farklı renklerde baskılı kullanabilirsiniz. Dilerseniz siyah göbek üstü bir kazak ile kombin yapabilirsiniz. Ya beyaz bir spor ayakkabı ile ya da siyah bir spor ayakkabı ile kombin yakışabilir. Eğer havalar spor ayakkabı için uygun değilse o zaman siyah postal ayakkabılar ile kombin yapabilirsiniz. Kalın gümüş halka küpeler ile kombinizi süsleyebilirsiniz. Ayrıca üzerinize kazağı baskısının renginde bir kaban giyebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.