Moda Model

5 Trend Yarı Kapalı Mayo Kombini

11.04.2022
519
5 Trend Yarı Kapalı Mayo Kombini

Yarı kapalı mayo tesettür hanımlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Tatil denilince akla sıcak kumsallar ve berrak sahiller gelir.  Deniz ve havuzda tercih edilen giyim ürünleri tatilinizin seyrini doğrudan etkiler. Kaliteli ve kullanışlı bir mayo, tatil boyunca rahat olmanızı ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.  Bu mayo çeşitlerinden biri yarı kapalı mayolardır. Yarı kapalı mayolar, vücut hatlarının büyük bir bölümünü örten deniz giyim ürünlerinden biridir.  Denize girmeyi ve yüzmeyi daha keyifli hale getiren yarı kapalı mayolar,  özel kumaşları sayesinde  konfor alanınızı artırır. Ayakkabılar, boneler, gözlükler ve çantalarla kombinlyebileceğiniz yarı kapalı mayolar, yaz aylarında da tarzınızı yansıtma fırsatı sunar. Her an her yerde şık ve kaliteli kombinler oluşturmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız 5 Trend kombine göz atabilirsiniz.

Büyük  Plaj Çantalarıyla Kusursuz Yarı Kapalı Mayo Kombinleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte rağbet gören yarı kapalı mayolar, plaj modasının nabzını tutar. Siz de her sezon sadelikten yanaysanız bu sezon da sade ama muntazam kombinler oluşturabilirsiniz.  Düz renk taytlar ve  üzerine giyebileceğiniz desenli tunikler, vücudunuzun çok daha düzgün görünmesini sağlar.  Yarı kapalı mayolarda tercih edebileceğiniz iki farklı tayt çeşidi vardır. Dizüstü taytlar üzerine askılı ve kısa kollu üstler giyerek rahat ve modern kombinler oluşturabilirsiniz.  Diz altı yani uzun taytlar ise genellikle uzun tunikler ile kombinlenir.  Bu sayede daha uzun ve zarif gösteren yarı kapalı mayolar, sezonun sevilen kombinleri arasında yer alır.   Seçtiğiniz yarı kapalı mayoları,  büyük bir plaj çantası ile kombinleyebilirsiniz. Plaj çantasının büyük olması, ihtiyacınız olan her şeyi tek bir yerde muhafaza etmenizi sağlar. Güneş gözlüklerini, terlikleri ve güneş kremlerini koyabileceğiniz büyük plaj çantaları, sezonun moda ürünleridir. Salaş ve geniş hacmi ile dikkat çekici çantalar,  hem işlevi hem de estetik görünümü sayesinde kullanıcıları memnun eder. Siz de yarı kapalı mayolarınızı büyük plaj çantalarıyla kombinleyebilir, plaj trendlerine eşlik edebilirsiniz.  

buyuk-plaj-cantasiyle-kusursuz-yari-kapali-mayo-kombini

 

Tek Renk Yarı Kapalı Mayolarla Şıklığınızı Yansıtın

 Tek renk şıklığını hemen hemen herkes özel günlerde kullanmış ve kendini iyi hissetmiştir. Bu şıklığı plaj modasına da taşımak ister misiniz? Sarı, kırmızı, mavi gibi tek renk yarı kapalı mayolar, bütüncül bir portre çizer. Bu sayede vücut hatlarınızı düzgün ve kusursuz bir şekilde gösterir.   Üstelik yarı kapalı mayolarla birlikte aynı renk ya da ton sür ton oluşturacak şekilde güneş gözlükleri ile kombinleyebilirsiniz. Güneş gözlükleri, güneşten gelen zararlı ışınların etkisini azaltır. Hem bu özelliği hem de kombinlerinize kattığı iddialı duruş, güneş gözlüklerini yaz aylarının vazgeçilmez aksesuarları arasında yer aldırır.  Seçtiğiniz güneş gözlüğünün kombininizle uyumlu olmasını istiyorsanız öncelikle yüz tipinize uygun olup olmadığına bakmanız gerekir. Yüzünüze yakışmayan bir güneş gözlüğü, kombininizin güzelliğine gölge düşürebilir.

Yarı Kapalı Mayolarda Fırfır ve Kuşaklardan Destek Alın

Fırfırlı yarı kapalı mayolar, sevimli yarı kapalı mayo çeşitlerinin olmazsa olmaz aksesuarlarından biridir. Sağdan sola doğru çekilmiş ya da mayonun en muntazam yerine yerleştirilmiş fırfırlar, bu sezonda trendler arasında yer alıyor. Sadece mayolarda değil, yaz giyim koleksiyonununda sıklıkla kullanılan fırfır detayları, mayolara hareketlilik katar.  Bu sezonun trendlerine bakıldığında fırfırların yanı sıra kuşak ve pilelerde yer alır. Yarı kapalı mayoların bel bölgesinde bulunan kuşaklar, vücut proporsiyonunu daha orantılı gösterir.  Tuniklerin uçlarında bulunan pileler de bu sezonun trend nüanslarından biridir. Etekli tunik havası veren pileli tunikler, diz üstü taytlarla birlikte harika kombinler oluşturabilir. Ayrıca sevdiğiniz yarı kapalı mayo kombinini dikkat çekici terliklerle kombinleyebilirsiniz. Terlikler denizden  çıktığınızda sıcak kumlara basmadan yürümenizi sağlar. Bu yüzden plaj çantanızda mutlaka bulundurmanız gerekir.  Bu sezon boncuklu ve parmak arası  terliklerin ön plana çıktığı görülür. Siz de  yeni sezon terliklerle sevimli kombinler oluşturabilir,  çok daha dinamik hissedebilirsiniz.

Karmaşık Desenlerle Kusursuz Bir Duruş Sergileyin

Günümüzde karışık desenlerle kombin yapma sanatının olduğu aşikar.   Karmaşık desenlerin tılsımlı bir gücü olduğuna inanlardansanız bunu hem günlük kombinler sizde hem de mayolarda tercih edebilirsiniz. Üstelik halk arasında karmaşık desenli  yarı kapalı mayoların en az bir beden küçük gösterdiğine dair bir inanışta mevcuttur. Ancak bu tur mayoları kombinlerken en az bir parçanın düz  renk olmasına dikkat edilmelidir. Bu sayede oluşabilecek renk karmaşasının önüne geçilebilir.  Eğer iddali ve gösterişli bir yarı kapalı mayo tercih etmişseniz minimal takılara yönelebilirsiniz. Tek zincirli ya da boncuklu bileklikler, zarif kolyeler plaj trendleri yakalamanızı sağlar. Trendlerden düşmeyen küçük ama parlak taşlarla, yarı kapalı mayonuzu kombinleyebilir, tarzınızdan ödün vermeden  modaya eşik edebilirsiniz.

 

Rengarenk Pareolarla Yarı Kapalı Mayolar Artık Daha Canlı!

Her sezon trend olan ve trendlerden düşmeyen pareolar, uçuş uçuş yapısıyla kadınların beğenisini toplar. Hem işlevi hem de tasarımıyla öne çıkan pareolar, yarı kapalı mayolarda birlikte eşsiz bir uyum yakalar. Mayonuzun rengi ne olursa olsun, hoş bir duruş sergileyen rengarenk paraolar, bu sezon da en çok tercih edilen giyim ürünlerden biri olmaya aday! Rengarenk pareoların kombinlere kattığı en büyük avataj enerji aşılamasıdır. Gökkuşağını andıran ve oldukça rahat modeller, uzun ve kısa olmak üzere ikiye ayrılır. Yarı kapalı mayonuzun bittiği yere göre br tercih yapabilirsiniz. Denizden çıktıktan sonra üzerinize alabileceğiniz ürünler,  üşümenizi engellerken tarzınızı yansıtma fırsatı sunar. Özellikle akşam saatlerinde kullanabileceğiniz modeller, trend mayo kombinlerinin sevilen ürünleri arasında yer alır. Siz de rengarenk pareolar ile tarzınızı yansıtabilir, rahat ve konforlu kıyafetlerle trend kombinler oluşturabilirsiniz.

Trend Kombinler ve Kaliteli Yarı Kapalı Mayolar Star İnci’de

Yarı kapalı mayolardan,  haşemalara kadar pek çok ürünü aynı çatı altında toplayan Star İnci, yenilenen ürün haznesi ile kadınları memnun eder. Trend desenlerden oluşan onlarca tasarım,  özgün ve modern giyinmek isteyen kadınlara, aradığını bulma fırsatı sunar. Trend  bir yarı kapalı mayo kombini hazırlamak  için yaz renkleriyle harmanlanmış ve modaya uyarlanmış yeni tasarımlar gerekir.  Bu sezonun trend kombinlerine eşlik etmek ve plaj modasına yön vermek istiyorsanız siz de Star İnci’de yer alan onlarca seçeneği inceleyebilirsiniz. Üstelik  yeni sezon koleksiyonuna avantajlı fiyatlarla ulaşabilir,  harika kombinler yaparak yaz aylarını çok daha enerjik geçirebilirsiniz. Hemen Starinci mayo adresinden sipariş verebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.