Moda Model

Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı

21.10.2022
437
Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı

Tırnaklarımız ellerimizi güzel gösteren en önemli husustur. Bu yüzden tırnaklarımızın bakımlı ve güzel görünmesi çok önemlidir. Evde kolay protez tırnak yapımı sayesinde çok pahalı fiyatlar vermeden hayalinizdeki tırnağa kavuşursunuz. Ayrıca bunu yaparken dilediğiniz modeli seçer ve ona göre yaparsınız. Eğer ilk tırnak deneyiminiz ise beklediğiniz kadar güzel olmaz. Çünkü ilk denemede hem korku olur hem de el alışkanlığınız olmaz. Fakat evde kolay protez tırnak yapımı gerçekten zevkli olacaktır. Özelliklede eliniz alıştıktan sonra sürekli olarak yapmak isteyeceksiniz ve yapacaksınız. Doğru malzemeleri alıp kullandığınız sürece protez tırnaklarınız oldukça kaliteli olacağına emin olabilirsiniz.  Protez tırnak yapmaya başlamadan önce bir sürü araştırma yapmanız ve birçok video izlemeniz gerekmektedir. Bu sayede daha bir kolay ve hızlı bir şekilde yaparsınız.

Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı

Evde Protez Tırnak Yapmak İçin Malzemeler

Evde protez tırnak yapmak için malzemeler oldukça önemlidir. Bütün malzemeler kaliteli olmalı. Aksi halde tırnağınız sağlam olmaz ve çok çabuk kırılır. Malzemeleri uygun fiyata internetten satın alabilirsiniz. İlk önce iki tane törpünüzün olması lazım. Bir tanesi kağıt törpü olacak diğeri ise buffer törpü olacak. Daha sonrasında akrilik likid ve pembe akrilik tozunuz olmalı. Akrilik tozun pembe olması çok önemlidir çünkü bu sayede doğal bir dokunuş sağlayacaktır. Tırnak temizleme aleti, şekil vermek için fırça, en önemlisi tips tırnak seti, tırnak makası, kurutma yapmak için UV cihazı ve top coat lazım olacaktır. Bu malzemeleri sağladığınız takdirde kendinize evde kolayca protez tırnak yapabilirsiniz.

Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı

Protez Tırnak Bakımı Nasıl Yapılır

Protez tırnak bakımı nasıl yapılır nelere dikkat edilir hep beraber bakalım Bakım sayesinde tırnaklarınız daha güzel olur ve kırılmaz ya da çatlamaz. Ayrıca protez tırnakta gerçek tırnağın kırılma ve çatlama durumu vardır. Eğer düzenli bir şekilde bakım yaparsanız bu gerçekleşmez. Eğer protez tırnak yaptıracaksınız bunun çok uzun süre kalmamasına ve art arda yaptırmamaya dikkat edin. Çünkü protez tırnak yüzünden kendi tırnağınız hava almaz ve çok kolayca yıpranır. Bunun için ayda bir ya da iki haftada bir yapmanız sizin için doğru olacaktır.

Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı Evde Kolay Protez Tırnak Yapımı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.