Moda Model

2020 Bikini Modelleri

13.08.2018
1.385
2020 Bikini Modelleri

Bu sene yaz sezonunun sonlarına yaklaşırken gelecek sezon için hazırlıklar başladı bile. Hemen hemen her kadının yaz mevsiminde olmazsa olmazlarından olan bikiniler yeni sezona hazırlanıyor. Rengarenk ve desen desen birbirinden farklı Bikini Modelleri henüz görücüye çıkmasa da heyecanlı bir bekleyiş içerisinde. Hanımlar bu sene farklı modeller ve farklı formlardaki bikini ve mayolarla kumsallarda göz kamaştırdı. Çok fazla çeşit, çok fazla seçim imkanı getirdi.

2020 Bikini Modelleri geçtiğimiz sezonda çok beğenilen bazı modelleri yine bünyesinde barındıracak. Bu nedenle de eğer bikinilerinizi ya da mayolarınızı yenilemek istiyorsanız henüz çok erken. Sizde bulunan modeller tekrar trendler arasına girebilir. Bu yüzden evinizde bulunan modelleri hali hazırda bekletmenizde fayda var.

Tommy Hilfiger Bikini Modelleri

2020 sezonunda bikini ve mayo modelleri ile kumsalların en şık ve modern hanımları arasında siz de olabilirsiniz. Çiçek modelleri ve tropik desenler bu sezonda da varlığını sürdürecek. Mayo ve bikinilerin yanında mayokini ya da tankini modellerinde de bu desenlere sıklıkla rastlanacak.

Yine 2020 sezonunda sıklıkla rastlanan modellerden olan örgü modeller de bu senenin en beğenilen modelleri olarak gönüllerde taht kurdu. Ancak örgü mayo ya da bikinilerin sıkıntısı astarsız olup ıslandığı zaman taşımakta çıkan zorluk. Bu olmadığı zaman rahatlıkla güneşlenmek için vazgeçilmez modeller arasında yer alacaktır.

Tankini Modelleri

Tankiniler biraz daha kapalı modeller arasında yer alır. Bu modeller daima bikini ve mayo kullanmak zorunda olmayan hanımlar için oldukça iyi seçenekler arasındadır. Bikiniye ve mayolara göre daha kapalıdır. Bu nedenle bazı hanımlar bu modelleri tercih etmektedir. Daha çok iki parça olarak karşımıza gelen tankiniler renkli ve desenli modelleri ile kadınların gözdesi olmaya devam edecek. Bu nedenle tankini modası önümüzdeki sezonda da kumsallarda rastlanan parçalar arasında olacak.

Tankini modelleri iki parça olduğu için farklı mayolarla da kombin edilerek kullanılabilir. Bu sebepten ötürü aslında kullanımı çok amaçlı olarak değerlendirilebilir. Bikini ya da mayokini tarzı modelleri kullanmak istemeyen hanımlar için hem vücut hatlarını daha az belirtir hem de kusurları örtmek adına birebirdir.

Tankini modelleri renkli ve desenli modelleri içinde barındırdığı gibi düz renk ve sade modeller de tankiniler içinde yer alıyor. Tankinilerin bazı modelleri de tek parça halinde. Yine aynı özellikleri içeriyor. Ancak tek parça halinde olduğu için giyinme aşaması daha rahat olarak düşünülebilir. Ayrıca tankiniler küçük göğüslü hanımların da daha çok tercih ettiği modeller arasında yer alıyor.

Yeni Tankini Modelleri

Renkli Bikini Modelleri

Yaz sezonunda daha çok canlı renklere yer verilen bikini modellerinde en çok dikkat çeken renkler arasında kırmızı ve mavi yer alıyor. Kırmızı, bu sene için tüm plajlarda sıklıkla rastlanan renklerden olabilir. Kırmızı dışında canlı renkler arasında mavi yer alıyor. Mavi daha çok bikinilerde kullanılan bir renk. Kırmızı ise her yerde.

Renkli bikiniler, daha çok çiçek desenleri ile renklenirken farklı renklerin uyumu kullanılarak yapılan figürler de ön planda. Özellikle düz renk bikinilerde fırfır detayına çok fazla yer verilmeye başlandı. Fırfır gibi sık sık kullanılan detaylar arasında bir de püsküller var bunlar da daha çok mayolarda karşımıza gelen ayrıntılar arasında.

Düz renk olan bikinilerin üzerine bu sene çok fazla pareo ve kimono modeli kullanıldı. Bu nedenle de gelecek sezonda da aynı şekilde olacak. Kimonolar genellikle geleneksel veya renkli detaylar taşıdığından düz renk modellerle kombinlenerek farklı bir plaj havası yakalanıyor.

2020 Farklı Bikini Modelleri

Tatilden önce ya da tatil esnasında alınan mayo ve bikiniler bu sene de farklı modelleri ile meydanlarda yerini aldı. Farklı modeller gelecek sene mağaza vitrinlerinde yer almaya başlayacak. Bu nedenle akıllarda “acaba hangi modeller moda olacak?” sorusu dolanıyor.

Farklı Bikini Modelleri

Bikinilerde straplez modeller önümüzdeki sezon çok kullanılacak. Straplez modellerin ön taraflarında fırfırlarla ya da püsküllerle verilen detaylar bu önümüzdeki sezonda da yer alacak. Püskül ve fırfırların yer verildiği modellerde renkler genellikle düz ve sadedir. Kendinden desenli ya da işlemeli modellerde bu tarz detaylara yer verilmez. Gelecek sezonda farklı model ve kalıplardaki bikini formları hanımların gözdesi haline gelecek.

ETİKETLER: , ,
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.