Moda Model

2020 Abiye Elbise Modelleri

15.08.2018
1.675
2020 Abiye Elbise Modelleri

Abiyeler her anlamda kadınların kurtarıcısı olan iş görüşmeleri, düğün vb. yerlerde rahatlıkla tercih edilen kıyafetlerdir. Birçok kadın abiye elbiselerle kendisini iyi ve güzel hisseder. Abiyeler özel günler için her kadının vazgeçilmezlerindendir. 2020 Abiye Elbise Modelleri nde dikkat edilmesi gereken en önemli özellik kişinin kendi rahatlığıdır. Bu nedenle de vücut ölçülerine ve şekline dikkat edilerek seçim yapılmalıdır.

2020 Abiye Elbise Modelleri nde bu sene uzun modeller ön planda ve kesinlikle çok fazla tercih edilecek. 2020 sezonunun sonlarına doğru birçok modelde uzun formları da trend olmaya başlamıştı. Bu nedenle de gelecek sezonda uzun modeller ve yırtmaçlı modeller ön planda olacak. Bu yırtmaçlar genellikle yine uzun modellerde olacak ve derin yırtmaçlar boy gösterecek.

Kısa abiye elbise modellerinde ise göğüs dekolteleri dikkat çekecek. Aynı zamanda boyun dekoltesi de ön planda olan modeller arasında yer alacak. Yeni modellerde canlı renkler ön planda olacak. Özellikle de kırmızı. Kırmızı aslında her dönemin vazgeçilmeyen renkleri arasında olduğu için yeni sezonda da ön planda olması şaşırtıcı bir durum değil. Kırmızı daima kadınsı ve çekici bir renk olarak düşünüldüğünden karşı cinsi etkileme anlamında da tercih edilir.

Yeni Abiye Elbise Modelleri

Yeni abiye modellerinde farklı desen ve modellerden ziyade artık sadeliğe geçiş var. Örneğin tek renk elbiselerde desenden ziyade daha çok detaylarla bezenmiş modeller ön plana geliyor. En fazla iki renk tercih ediliyor artık. Bu tarz ikili modeller de genellikle peplum abiyelerde kullanılıyor. Aksi durumda çok fazla renk ve desen karmaşası içinde hoş olmayan görüntüler ile karşılaşılabilir.

Tüm bu alışılmış elbiseler dışında pantolon abiyeler de dikkat çeken parçalardan. Siyah ve toprak renkleri genelde pantolon abiyelerde bu sene daha çok tercih ediliyor. Pantolon abiye kullanarak hem şıklığı hem de rahatlığı yakalamanız daha kolay olacaktır. Bazı modellerde ise işlemeler ve güpür detaylarının hafif kullanılmasıyla elde edilen hareketliliğe boncuklar da ekleniyor. Daha çok göğüs ya da etek kısımlarda kullanılan boncuklar açık tonlardaki elbiselerin daha şık ve göz kamaştırıcı görünmesine olanak sağlıyor.

Farklı Abiye Elbise Modelleri

Abiye modellerde farklı formlar bu sezon çok fazla dikkat çekiyor. Renk seçeneği fazla olmasına karşın çok da abartılı olmayan modeller ön planda. Sadelikten yana olan modeller farklı formlarla birleşerek modern görünüm elde etmeyi garantiliyor. Bu nedenle hanımların da ilgisini çekiyor.

Abiyeler arasında pantolon abiyeler de var. Bu modeller ise daha çok genç kızların tercih ettiği özellikle de mezuniyet törenlerinde sıklıkla rastlanan modellerdendir. Bu sezonda göğüs ve boyun çizgisinin vurgulandığı abiye elbiseler çok dikkat çekici olacak. Ayrıca bu sezon daha çok uzun elbiselerin ön planda olduğunu görmeniz mümkün. Asimetrik ve tek omuzlu abiye elbiseler yine boyun ve göğüs çizgisine hitap eden modeller arasında.

2020’un Abiye Elbise Modelleri

Yeni sezonda üst kısmı dekolteli abiyeler de sıklıkla tercih edilecek. Straplez ya da tek omuz askılı modeller yine buna örnek olarak gösterilebilir. Bunun yanında parlak dokulu abiye elbiseler bazı uzun formdaki modellerde çift parça gibi görünmek amaçlı sadece alt ya da sadece üst kısımda parlak dokulara yer vererek farklı bir görünüm elde etmeye çalışılabilir.

V yaka stiller ya da kruvaze yaka modeller de bu sezon çok dikkat çekecek. Kruvaze yakanın verdiği modern hava abiye elbiselere de yansıyarak hoş bir görüntü sağlayacak. İp askılı modellere gelecek olursak bu yeni sezonda incecik ip askılar ağır ve şık ya da uzun elbiseleri taşıyacak. Var ya da yok arası incelikte askılar zarif modellerle birlikte karşımıza gelecek.

İşlemeler ve güpür detayları da her zaman için çok beğenildiğinden gelecek sezonda da elbiselerde rastlanan modellerden olacak. Bunların yanında belki minik inci ya da parıltılı taşlar da yer alabilir. Boncuk, taş ya da inci gibi detaylar abiye elbiselerin özellikle göğüs kısmında tercih edilerek ışıltının yüzde parlaması sağlanacak. Bunun yanında straplez tek renk ve hemen altında yine aynı renk kemer ile tamamlanmış uzun abiye elbiseler de yeni trendlerden olacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.