Moda Model

Eşarp Modelleri 2020

29.08.2018
1.290
Eşarp Modelleri 2020

Eşarp Modelleri 2020 sezonunda da birbirinden farklı ve renkli modelleri içinde barındırarak hanımların ilgisini üzerine topluyor. Bunun yanında çiçekli modeller yine 2020 sezonunda vazgeçilmeyen modeller arasında yerini alacak. Çiçek modelleri her zaman eşarplarda sıklıkla kullanılan detaylar arasında yer alıyor. Farklı markaların farklı modelleri özellikle kapalı hanımların dikkatini fazlası ile çekiyor.

Eşarplar kapalı hanımların en önemli kombin parçaları arasında yer alır. Aynı zamanda kapalı olmayan hanımların da aksesuar olarak kullandığı modeller arasındaki eşarplar 2020 sezonunda kolaylıkla kombin yapılabilen parçaları kapsıyor. 2020 yaz sezonunda eşarplar, farklı modelleri ve desenleri içinde barındırarak farklı birçok modeli hanımlara sunacak. Genç bayanlar daha çok renkli eşarpları beğeniyor ve daha çok da onları kullanıyor. Eşarp Modelleri 2020 sezonunda bu nedenle renkli eşarplara sıklıkla yer verecek. Eşarp modelleri boyuna veya bileğe dolamak için de çok elverişli bir aksesuardır.

Yaz sezonunda kombinlerde sıklıkla yer verilen eşarplar gerek aksesuar gerek ise kapalı hanımların vazgeçilmezleri arasında yer alarak farklı modelleri içinde barındırıp hanımların gönlünü çalıyor. Özellikle bahar ve yaz mevsimlerinde sade ve düz renk tişörtler ile boyuna dolanan eşarplar farklı bir hava katıp modern bir görüntü sağlayacaktır.

Renkli Eşarp Modelleri

Renkli eşarplar aslında daha çok yaz sezonunda kullanılan modeller arasında yer alır. Bu nedenle yazları daha cıvıl cıvıl renklere rastlanır. Kış sezonunda ise daha çok pudra tonlarına ve daha nüde tonlara yer verilir Renklerin en güzel yansıdığı kumaş olan ipek kumaşının bir türü olan Twill kendisinden en çok söz ettiren türdür. Bu kumaşa sahip modeller her zaman daha şık ve aslında biraz da diğerlerine nazaran daha pahalıdır.

Renkli eşarplar daha çok yaz ve bahar mevsimlerinde tercih edildiğinden bahsetmiştik. Bu nedenle devreye bu sefer kumaş türü giriyor. Özellikle yaz sıcaklarında bunaltıcı sıcaklarda terletmemesi adına uygun kumaşları seçmek gerekir. İpek kumaşlar bu anlamda en uygun kumaş türü olarak değerlendirilebilir. Aslında twill de sıklıkla tercih edilse de ipe kumaşlar hem yaz mevsimi hem de kış mevsimi için tercih edilir ve severek kullanılır.

Çiçekli Eşarp Modelleri

Çiçekli eşarplar genç kızların da orta yaşlı hanımların da beğenisini kazanır. Çiçekli eşarplar her kadının beğenisini kazanmış olduğundan kombinlemede sıklıkla tercih edilir.

Çiçekli eşarpların pardösü ya da giydikleri elbiselerle uyumlu olmasına özen gösterirler. Tabi eşarp seçerken eşarpta kullanılan hammaddeye dikkat etmekte fayda vardır. Bu durum sağlık için de önemlidir. Bunun için en fazla tercih edilen eşarplardan biri olan çiçek detaylı modeller hanımların gözbebeğidir diyebiliriz.

Gün boyu rahatlıkla kullanılan modeller arasında olan eşarplar hem sağlığınızı hem de şıklığınızı koruyacak kumaşlardan ve modellerden olmalıdır. Bu nedenle seçimlerde marka tercihlerine dikkat edilmelidir. Kapalı hanımların dikkat ettiği en önemli noktalardan biri de marka seçimidir. Doğru marka beraberinde güveni de getirir.

Aker Eşarp Modelleri

Aker eşarp modellerinde bu yıl ağırlıklı olarak çiçek desenleri ve renkli modeller bulunuyor. Bazı tasarımlarda ise geometrik şekil ve çizgiler yöresel işlemelerle birleşerek farklı bir hava yaratıyor. Bu birleşmeden de çok şık ve modern tarzda yeni eşarp modelleri ortaya çıkıyor.

Aker eşarp modelleri çiçekli, cıvıl cıvıl ve hepsi birbirinden şık modelleri ile hanımların gözdesi durumuna gelmiş bulunuyor. Özellikle marka takıntısı olan hanımlar için Aker en sevilen markalar arasında yer alıyor. İnternet üzerinden alış veriş kolaylığı sağlanarak sevilen modellerin kısa sürede kişiye ulaşması sağlanıyor. Bu sene her ne kadar çiçekli desenler moda olsa da 2020 sezonunda tercih ler daha çok geometrik desenler ve işlemeli modellerden tarafa olacak gibi duruyor.

Aker eşarplarını seçmek için neden çok. Plastik ya da naylon karışımlı kumaşları tercih etmek kişileri rahatsız edip zarar verebilirler. Bu nedenle Aker eşarpları seçmek en doğru tercih olacaktır. İpek ve plastikten üretilen eşarpların arasındaki farkı ayırt etmekte zorlanıyorsanız bu durumda kalitesinden emin olduğunuz markalara yönelmeniz sizin için en doğrusu olacaktır. Bu anlamda da Aker eşarpları sizin için bir kurtarıcı olacaktır. Çünkü eşarplarının tamamı ipek olup sağlık için uygun modelleri içermektedir.

 

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.