Moda Model

2020 Kış Modası

28.01.2019
521
2020 Kış Modası

Kış Modası nda kloş etek modelleri hanımların gardıroplarında bulunması gereken modellerden biridir ki zaten her hanımın dolabında da illa ki vardır. Bohem bir hava katan modeller de mevcut kloş eteklerde. Bu nedenle tarzınız bu akıma yatkınsa kloş eteklerde bu akıma uyan tarzda modeller de vardır. Biraz şık ve kadınsı bir görünüm elde etmek isteyen hanımlar için pileli etekler vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Midi boy pileli etekler geçtiğimiz senelerde oldukça beğenilip ve çok da tercih ediliyor.

Kış Modası için kışlık ayakkabılarda trend olan diğer bir durum ise 2020 ile birlikte gelen beyaz modası. Beyaz bu anlamda en trend renkler arasında yer alıyor. Bunun sebebi de kış aylarında açık tonların kullanılmaya başlanması diyebiliriz. Rugan ayakkabı modellerinde de farklı tiplerde ve özellikle beyaz renklerde modeller mevcuttur. Kışlık ayakkabıların kullanımı çok fazladır. Öncelikle kışlık ayakkabı denmesine karşılık farklı mevsimlerde de kullanıma uygundur. Özellikle süet olan bot modelleri eteklerle kombinlendiğinde çok şık bir görüntü elde etmeye olanak tanır.

Deri detaylara gelecek olursak 2020 kışının en çok rastlanan detaylarından biri de deri modeller olacak. Gerek ceketler gerek montlar gerek ayakkabılar gerek ise aksesuar anlamında birçok model gündeme gelecek. Hem sokak modasına hem günlük şıklığa hem de ofis modasına uyum sağlayan modeller deri formlarda karşımıza gelecek.

2020 Kış Modasında Öne Çıkanlar Nelerdir?

Tüvit ise son zamanlarda yavaş yavaş gelerek şimdilerde severek kullanılan bir model haline geldi. Aslında tam olarak kullanıma alışılmasa da kış sezonunda damga vuracak modeller arasında yer alacak. Kahverengi tonları sadece deri ceketlerde değil aynı zamanda vintage modellerde de dikkat çeken renkler arasında olmaya devam edecek.

Gri renkli parlak kıyafetler bu kış için oldukça sevilen modellerden olarak hanımların ilgisini üzerine çeken modellerden olacak ve karşımıza gelecek. Kış Kombinleri genellikle kalın kumaşların tercih edildiği modellerden oluşuyor. Sokak modası en çok kullanılan güncel bir kıyafet tarzı. Bu nedenle de farklı sokak stilleri tercih edilecek.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.