Moda Model

2020 Tozlu Tunik Modelleri 

16.01.2019
842
2020 Tozlu Tunik Modelleri 

 

Tunik Modelleri genel anlamda rahat kıyafetler olduğu için kombinlenmesi de bir o kadar rahat ve kolaydır. Bu anlamda hanımlar kombin yapmakta hiç zorlanmazlar. Yarasa kol, asimetrik kesim, fırfırlı modeller gibi birçok çeşit salaş tunik modeli vardır. İnce kumaşlardan yapılan ve bol olan tunikler sıkça tercih edilir. Tunik zaten bol olacağından ve hatları kapatacağından, dar kesim kumaş pantolon ile de kullanılabilir. Yaz mevsimi için uygun kumaşlardan tercih yapıldığında terleme gibi sorunların önüne de geçilmiş olur.

Tunik Modelleri nde 2020 için hazırlıklar ve yeni tasarımlar başladı bile. Hanımların severek kullandıkları tuniklerde yeni tasarımlar ve beğenilen modeller üzerinde yenilemeler ya da küçük detyalar yapılmaya devam ediyor. Son yıllarda çok fazla çeşitlilik kazanan ve hala devam eden 2020 tunik modasında da farklı tasarımlara yer vermeye devam edecek. Her mevsim koşuluna göre tasarlanan ve buna güpür, dantel ya da deri detayları eklenerek devam eden modeller her zamanki gibi göz doldurmaya devam edecek.

Tunik seçiminde mevsimlere dikkat edilmesi gereklidir. Her mevsime uygun farklı tunik modelleri bulunmaktadır. Yazın ince, kışın ise kalın kumaşlardan üretilen modeller tercih edilmelidir. Yarım düğmeli, belden bağlamalı ve kemerli olarak ön planda. En beğenilen ve tercih edilen modeller arasında ise hakim yaka modeller var.

Tunik Modası 2020

Bu sene tuniklerde ekose, kaz ayağı, geometrik desen, geometrik kesim, nakışlı desenler çok moda olduğu gibi, pudra, petrol, mint yeşili, saks, vizon, somon ve buz mavisi gibi renkler oldukça ön planda. Bu seneki modellerin en dikkat çekici özelliklerinden biri de tuniklerin bedene göre biraz daha bol tasarlanmış olmasıdır. Yaz sezonunda ise farklı desenler ve daha çok canlı renkler sıkça kullanılacak bu nedenle dikkatleri de çekecek.

Asimetrik modeller yine 2020 yılında da tuniklerin sevilen modelleri arasında olmaya devam edecek. Bu nedenle de dolaplarınızda bulunan asimetrik tunikleri saklamaya devam edin. Her mevsime uygun farklı tunik modelleri bulunmaktadır. Yazın ince, kışın ise kalın kumaşlardan üretilen modeller tercih edilmelidir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.