Moda Model

2020 En İyi Erkek Parfümleri

25.12.2018
849
2020 En İyi Erkek Parfümleri

Erkek Parfümleri arasında bu sezon da dikkatleri üzerine toplayan sayılı markaların sayılı modelleri mevcut. Bu nedenle değişik aromaların harmanlandığı ve değişik kokuların yayılmaya başladığı dönemde bu kokular erkeklerin de kadınların da ilgisini çekiyor. Birçok farklı aroma birçok farklı kokuyu yaratmaya devam ediyor. Erkeklerin parfüm seçimi arasında karşı cinsi etkileyici kokuların da yer alma ihtimali ortaya çıkıyor.

Kokuların farklı aromalar vermesi kişilerin zevkine göre farklılık gösteriyor. Birçok yeni kokunun yer aldığı farklı markalar var. Bunlardan birkaç tanesini sizler için hazırladık. En iyi Erkek Parfümleri arasında hem anketlerden geçmiş hem hemcinsleri hem de karşı cinsleri tarafından beğenilen parfümler arasında guerlaın, cartıer gibi markalar en başta geliyor. Biraz pahalı ürünler olmasına karşılık her zaman için beğenilen ve sevilen markalar olmaya devam ediliyor.

Bu tarz kokuların en çok sevilen aromaları içerisinde daha çok baharatlı kokular dikkati çekiyor. Kakule, tarçın ve oryantal kokuların baskınlığı maskülen ve cazibeli kokular olarak karşımıza geliyor. Bu nedenle bu bitkilerin yer aldığı notalar hoş bir izlenim bırakır. Cüretkar bir görüntü sergileyen bu notalar her zaman için beylerin de hanımların da dikkatlerini çekiyor.

En İyi Parfümler

Kalıcılık erkek parfümlerinde en çok aranan özelliklerden biri. Aslında her parfüm için bu böyledir. Erkek parfümleri için de kadın parfümleri için de. Bu nedenle insanlar verdikleri paranın karşılığı olması adına ve uzun süre güvenilir bir şekilde kullanmak adına parfümlerin kalıcı olmasını önemserler. Bunlardan bazı erkek parfümlerini isterseniz inceleyelim:

GUERLAIN – LUI: Çiçeksi, baharatlı ve odunsu; LUI’nin açılış notalarındaki armut ve karanfil yerini beklenmedik şekilde deri, vanilya, musk içeren isli ve odunsu bir kokuya bırakıyor.

JO MALONE – ENGLISH FIELDS: Gelincik, menekşe ve frenk üzümüyle daha çiçeksi ve pudramsı Poppy & Barley; kantaron çiçeği, yulaf ve vetiverle çiçeksi, odunsu ve aromatik aynı zamanda mimoza ile notalandırılan bu kokudan vazgeçmek zor olacak.

CARTİER – DECLARATİON: Taze kakule ve oryantal notalar, oldukça baharatlı ve odunsu olan bu maskülen ve cüretkar parfümde birleşiyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.