Moda Model

2020 Tesettür Elbise Modelleri

25.11.2018
1.099
2020 Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür elbiseler abiye modelleri de içinde barındırdığı için düğün, nişan gibi herhangi bir özel günde de bu modelleri kullanmak mümkündür. Tesettür abiyeler de farklı tasarımlara artık yer vermeye başladı. 2020 Tesettür Elbise Modelleri nde abiye giyim de dikkat çeken grup arasın da yer alıyor. Tesettür giyimde de dikkat edilmesi gereken bazı kurallar bulunur. Çizgili modellerde dikkat edilmesi gereken bazı kurallar vardır. Çizgili elbiselerde yatay çizgiler her zaman için kilo için zayıf gösterecek modeller arasında yer alır.

Örneğin fazla kilosu olan kadınların kamufle edecek bölgeleri varsa ona göre seçim elbise ya da abiye seçimi yapılmalıdır. Sonra ise renk tercihi önemli sıradadır. Kalçanın hemen alt kısmından kabarmaya başlayan etek kısmı ile balık etek elbiseler kapalı hanımların beğenisini topladı. Tesettür Elbise Modelleri arasında çizgili modeller bu sene daha çok yer alacağa benziyor. Bu senenin modası yani 2020 modası çizgili modeller olacak. Bu nedenle elbise, tunik ve hatta eşarp modellerinde çizgi desenleri karşımıza gelecektir.

Tesettür Abiye Modelleri 2020

Geçtiğimiz yıllarda üretimini sadece belli markaların yaparak sadece o markalardan alına biliyorken son yıllarda artık üretimin artması ve markaların tesettür giyime yönelmesi ile oldukça modern ve şık bir giyim tarzı oldu. Abiyelerde gidilen yenilenme de hanımların dikkatini çeken diğer noktalardan biri oldu. Tesettür abiyeler uzun olduğu için ayakkabı kombinlerinde en doğru seçim yüksek topuk kullanmaktır. Çizgili modeller ile düz ayakkabılar da tercih edilebilir.

Tesettür elbise seçimlerinde elbise ile uyumlu olan türban ayarlamak gerekir. Aynı tonlar olmak zorunda değildir. Aynı tonlar aslında çok fazla boğabilir. Bunun yerine türban seçiminde yakın tonlar olup göz yormayacak şekilde farklı tonlar ya da zıt renklerin uyumu kullanılabilir.

Tesettür giyimde de payetli, dantel kaplama, taş detayı ve tül detayı gibi modeller çok fazla yer almaya başladı. Bu modeller doğal olarak genç hanımların mezuniyet elbiselerinde de boy gösteriyor ve ilgi çekiyor. Payetli modeller en iddialı modeller arasında yer alacak.

 

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.