Moda Model

2020 Zara Blazer Modelleri

27.12.2018
683
2020 Zara Blazer Modelleri

Blazer Modelleri son dönemin vazgeçilmez modelleri arasında yer alıyor. Bu anlamda en iddialı marka olan Zara da blazer ceket ve bluz modelleri ile hanımların gözdesi haline gelmiş durumda. Kış aylarında sıklıkla tercih edilen blazer lar aslında mevsim geçişlerinde de sıklıkla kullanılan modeller arasında yer alıyor. Bu nedenle de hanımların sıklıkla kullandığı modeller arasında yer alıyor. Kullanım kolaylığı ve rahatlığı açısından kombinlemeye uygundur. Farklı renk ve desenlerle de her zaman zevkinize uygun modeli bulabilirsiniz.

Blazer Modelleri ne bakıldığı zaman gerçekten en fazla tercih edilen türler arasında ceketler yer alıyor. Ceketler, hem bahar hem kış aylarına geçişte ve mevsimin kendisinde de aynı şekilde kullanılabilir. Farklı modellerin farklı şekillerde kombinlendiğ blazer modası hem sokak modasında hem de ofis şıklığında kullanılabilmektedir. Bu amaçla kullanım alanları biraz da kişiye bağlıdır demek doğru olacaktır. Çünkü farklı alanlarda kullanılmaya çok açık bir üründür.

Blazer ceketlerin ilk zamanlarına bakıldığında 19. yy’e dayandığını görmek mümkündür. Aslında bu modeller İngiliz kraliyetinde donanma için resmi kıyafet olarak belirlendiği için erkeklerin kullandığı modeller olarak karşımıza gelirler. Bu nedenle de ilk olarak bu şekilde hayatımıza adım attı. İngiliz kraliyetinde donanma için resmi kıyafet olarak belirlendiği için erkeklerin kullandığı modeller olarak karşımıza gelirler. Bu nedenle de ilk olarak bu şekilde hayatımıza girip devamlılığını sürdürmüş. Bu şekilde ünlü bir model olarak gelen ve günümüzde de çeşitleri ile dikkatleri toplayan blazer ceketlerin kadife kumaş modelleri kış ayları için çok uygun.

Zara Blazer Modası

Kadınlar blazer modelleri çok seviyor. Özellikle geçiş dönemlernde çok şık br kombin tamamlayıcısı olduğundan kullanımı da kolay e rahat. Hem klasik hem de spor kombinler yaratmaya olanak sağlayan blazer ceketler, Zara mağazalarında da şu dönemde düşük fiyatlarda kolayca bulunabilir.

Sokak modasının da en önemli parçaları arasında yer alan bu modeller genellikle kot pantolonlarla ve jeanlerle kombinleniyor. Biraz şıklık katmak adına topuklu ayakkabılarla kombinlenerek yeni tarzlar yaratmaya olanak sağlıyor. Bu şekilde yeni bir trend oluşması da kolaylaşıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.