Moda Model

2021 Atkı Modelleri

25.12.2020
965
2021 Atkı Modelleri

Kış aylarının vazgeçilmezi olan atkılar şimdiden takılmaya başlandı. Eğer siz de kış aylarında hasta olmak istemiyor ve sıcak olmak istiyorsanız mutlaka bir atkı edinmelisiniz. Hala atkı almadıysanız, size ve kıyafetlerinize en çok yakışacak ve sizi en sıcak tutacak atkıyı bu yazıda bulabilirsiniz. Sizler için en şık ve en sıcak tutan atkıları listeledik. Pek çok atkı modeli var ve hemen hemen hepsi sıcak tuttuğu için artık atkı seçiminde güzel olup olmadığına da bakılıyor. 2020 yılında popüler olan ve 2021 atkı modelleri arasına da gireceği düşünülen en şık ve sıcak tutan atkı modellerini sizler için listeledik. 

Atki7

2021 Atkı Modelleri Ekose Atkı 

Şal olarak da kullanılan ve atkı deyince akıllara ilk gelen klasik atkı modeli ile başlayalım. Bu model uzun yıllardır tüm dünyada ve ülkemizde kullanılıyor. Çok büyük olduğu için pek çok yerinizi kapatabilen ve dolayısıyla kış aylarında üşümemenizi sağlayan bir model. Eğer siz de gri-siyah tonlarını seviyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Pek çok kadın tarafından da tercih edilen bu modelden henüz memnun olmayan yok gibi bir şey. Ekose atkılar geçtiğimiz yıllarda da modaydı ve önümüzdeki yıl da moda olacak gibi görünüyor. Zira çok büyük ve içinde kendinizi sıcacık hissediyorsunuz. 

Atki1

2021 Atkı Modelleri Çift Taraflı  

Listemizin ikinci atkı modeli de çift taraflı atkı modelidir. Her zaman değişime açık biriyseniz ve aynı şeyi giymekten, takmaktan sıkılan biriyseniz tam da size göre olduğu söylenebilir. Çok şık ve gösterişli bir atkı modelidir çift taraflı atkı modeli. Aynı zamanda ekose atkılar gibi büyük ve kalındır. Bu sayede en soğuk kış günlerinde dahi sizi hiç üşütmez. Aynı zamanda şal işlevi de gören çift taraflı atkı modeli ülkemizde çok popülerdir. Tüm dünyada ve ülkemizde kadınlar tarafından çok sık tercih edilmektedir ve bu da çok sıcak tuttuğunun bir kanıtıdır. Çift taraflı atkıları seviyorsanız mutlaka bir şans vermelisiniz. 

Atki2

2021 Atkı Modelleri Kürk Detaylı Atkı 

Listemizin dördüncü maddesine geldiğimizde bizi pembe ve kürk görünümlü şık bir atkı karşılıyor. Eğer siz de kürk detaylı atkıları seviyorsanız bu model tam da size göre olacaktır. Kürk detaylı atkı modeli sizi sıcak tutacak ve asla üşümemenizi sağlayacaktır. Pembe rengi ile çok şirin ve güzel bir görünüme sahip olan bu model aynı zamanda çok da kalındır. Diğer modellere nazaran biraz daha küçük bir görünüme sahip olsa da çok sıcak bir deneyim yaşamanızı sağlayabilir. Bu model ülkemizde kadınlar tarafından çok sık kullanılan ve çok memnun kaldıkları bir atkı modelidir. 2021 atkı modelleri arasına da gireceğini düşündüğümüz bu şık ve bir o kadar da sıcak tutan atkı modeline mutlaka bir şans vermelisiniz. 

Atki6

2021 Atkı Modelleri Beyaz Ekose  

Bu model de sizler için 2021 atkı modelleri listesi oluşturduğumuz bu yazımızın ilk maddesindeki gibi ekose bir atkı modelidir. Ekose atkılar yukarıda da bahsettiğimiz gibi ebat olarak diğer modellere göre daha büyük oldukları için çok daha sıcak tutabilirler. Beyaz ve krem tonlarını seven biriyseniz ve kıyafetleriniz de o renk ağırlığındaysa bu modeli tercih edebilirsiniz. İçindeyken üşümeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Çok sıcak tutan ve bir o kadar da şık görünen bir atkı modelidir. Ekose atkılar yukarıda da bahsettiğimiz gibi her yılın modası ve asla eskimeyen her yıl büyüyen bir moda olmuştur. Bu yüzden ekose model atkılar her zaman bir numaralı atkı tercihi olacaktır. 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.