Moda Model

2021 Mayo Modelleri

25.08.2020
698
2021 Mayo Modelleri

Bu güzel havalarda insanın plaja gidip saatlerce orada kalası geliyor. Sizler de gelecek sene için tatil planlarınızı kurmaya başladıysanız her tatil dönemi için yeni bir mayo kaçınılmaz. 2021 mayo modelleri ile kendinize içinde harika hissedeceğiniz mayo modelleri seçebilirsiniz. Bizim galerimizde paylaşacağımız mayo modeli sadece genel bir fikir vermek için olsa da kafanızda belli bir modelle alışverişe çıkmak her zaman daha iyi olacaktır. Mayo modellerine bakarken rahatlığınızın önemli olduğunu unutmayın. Özellikle büyük göğüsleriniz varsa bikini onları mayoya göre daha iyi tutabilmektedir. Ancak fazla kilolarınız varsa ve bunları saklamak istiyorsanız mayo daha iyi bir tercih olacaktır. Şimdi hazırsanız 2021 mayo modellerini göstermeye başlayalım.

2021 Mayo Modelleri

2021 Mayo Modelleri

2021 mayo modelleri şimdiden peşi sıra çıkmaya başlıyor. Bu dönem mayo modellerinde rahatlığın ve feminenliğin ön planda olduğunu görüyoruz. Rahatlık kısmından bahsedelim. 2021 mayo modellerinde sütyen ipleri sıklıkla kalın tercih edilmiştir. İpler kalın olursa yüzerken daha az sorun çıkartılar. Tabii ki bu bahsettiğimiz boyundan bağlamalı olan modeller için gereçli değildir. Askılı modeller için geçerlidir. Eğer sıkça yüzecekseniz yüzerken rahat olmanız açısından askılı model tavsiye ederiz. Özellikle büyük göğüslüyseniz mayo da alsanız bikini de alsanız askılı model sizi daha rahat ettirecektir. İpli model alacaksanız o zaman iplerin dikiş yerinin sağlam olmasından emin olsanız yeterlidir.

Bu dönem moda dünyası oldukça farklı kesimler denedi. Örneğin ana görselimize baktığınızda iki modelde de yan kısımlarda kesim ve tasarım detayları olduğunu görüyoruz. Soldaki görsel uzun kollu olduğu için aslında mayolarda sıklıkla rastlamadığımız bir tasarıma sahip. Ayrıca ayarlanabilir göğüs kısmı her ne kadar hoş görünse de yüzerken fazla açılabilir ve rahatsız edebilir. Ancak oldukça feminen ve seksi görüntüsünden hiçbir şey kaybetmiyor. Diğer mayo modeli ise daha çok canlı ve renkli olduğu için oldukça sevimli bir mayo modeli. Yan tarafları açık olduğu için oldukça farklı bir tasarıma sahip. Yine uzun kol mayo modeli olduğu için oldukça farklı. Ancak bu modelde göğüs dekoltesi bulunmamaktadır. Yakası biraz kapalı olduğu için bu tarz kapalı yakada rahat edemeyenlerin uzak durması gereken bir model.

2021 Mayo Modelleri

2021 Mayo Desenleri

2021 aslında mayo desenleri açısından oldukça güzel bir yıl. Hem kesimleri hem de desenleri sayesinde kendinize en uygun mayoyu bulabilirsiniz. Eğer isterseniz çiçeklerle tamamen feminen bir görüntü elde edebilir ya da isterseniz boyuna çizgiler ve kurdeleyle daha modern ve şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Burada önemli olan nokta ne kadar yüzeceğiniz ve hareket edeceğinizdir. Eğer çok hareket edecekseniz galerimizde de gördüğünüz straplez çiçek baskılı mayo modeli sizin için pek uygun olmayacaktır. Özellikle göğüsleriniz de büyükse straplez mayo modelleri sizin için uygun olmayabilir.

Ancak göğüs dekolteleri yerine sırt dekoltesi verebilirsiniz. Galerimizde de gördüğünüz gibi mavi ve mor renkli timsah derisi benzeri bir baskısı olan mayo modelini tercih edebilirsiniz. Arkadan çapraz olan bağları sayesinde oldukça şık bir sırt dekolteniz olacaktır. Ya da siyah beyaz ve kalın askılı mayo modeli gibi bir model de tercih edebilirsiniz. Bu modelde de oldukça zarif görüneceksiniz. Alttan yukarıya doğru yükselen çizgiler sayesinde oldukça modern bir görünüş elde edeceksiniz. Ben daha çok seksi görünmek istiyorum diyorsanız o zaman sizlere tüllü mayo modelleri öneririz. Görselimizde gördüğünüz gibi üçgen göğüs kesimli ve tüllerle mayoya daha seksi bir hava verilmiştir. Göğüsleriniz çok büyük değilse kesinlikle tercih edebileceğiniz oldukça şık bir model.

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.