Moda Model

2021 Yaz Modası

27.09.2020
868
2021 Yaz Modası

2021 yaz modası bütün gümbürtüsüyle geliyor. Gelecek dönem toprak renklerinin, ten renklerinin ve beyazın nazik tonları gibi pek çok doğayı çağrıştıran renk ve desenler daha da popülerleşiyor. Bildiğiniz gibi sadeliğin daha da öne çıktığı ve daha zarif görüntülerin olduğu moda anlayışı daha çok karşılık bulmaya başlamıştır. Özellikle yaz modasında bunu daha çok göreceğiz gibi. Bunun nedeni kıyafetleri daha çıplak bir şekilde ortaya dökebilmemizdir. Örneğin kış aylarında etek ya da şort gibi şeyler giymek oldukça zor olacaktır. Ancak kışın bu tip kıyafetleri çok daha rahatlıkla giyebiliriz. Daha fazla cilt gösterme imkânı özellikle ten renkleri ile birleşince mükemmel bir uyum yakalıyor. Bu sayede çok daha bütün ve hoş bir görüntü elde ediyorsunuz.

2021 Yaz Modası

2021 Yaz Modası

Yaz modası dediğimizde aklımıza sadece şort ve elbise modelleri gelmemeli aynı zamanda yaz aylarının kendine has gömlekleri de bulunmaktadır. Özellikle yaz aylarında bile çalışmak zorunda kalan biriyseniz o zaman size yazlık gömlek modellerinin içine askılı giymenizi öneririz. Özellikle ofisteyken ince gömleğiniz sayesinde dikkat çekmezsiniz ancak akşam olunca arkadaşlarınızla buluşacağınız zaman gömleğinizin önünü açar ve dolaşmaya hazır hale gelirsiniz. Bu dediğimi şeylere uyacak pek çok farklı gömlek olsa da biz özellikle beyaz gömlek modellerini kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Böylece yalnız bu kombin için değil genel olarak her kıyafetinizle uydurabileceğiniz kombininiz olur.

Sade renklerin önem kazandığını söyledik. Ayrıca bu dönem havuç pantolon gibi bol pantolonlar da oldukça revaçta. Eğer kalçalarınız büyükse havuç pantolon modelinin önündeki pileler yüzünden daha da büyük kalçalarınız olacağı için bu modelleri tavsiye etmiyoruz. Ancak vücuda tam oturan tulumlar gibi modelleri tavsiye ederiz. Ayrıca yüksek bel mini etek ve yüksek bel İspanyol paça pantolonlar oldukça moda olacaktır. Ayrıca bu modelleri tek renk aldığınız için kolayca kombinleyebileceğiniz gayet hoş parçalardır. Ten rengi tonlarının yanı sıra siyah renkleri de oldukça modadır. Hem ten renkleri hem de siyah rengi çok kolay kombinlenir. Ofis şıklığı da isterseniz yazlık siyah bir blazer her zaman dolabınızda durmalıdır.

2021 Yaz Modası

2021 Doğadan Gelen Motifli Kıyafet Modelleri

Doğaya dönüş ve doğal renklere dönüş diyoruz. Bunu tabii ki çiçek ve hayvan gibi motifleri kullanmadan yapmak imkânsız. Özellikle galerimizde de gördüğünüz balon omuzlu çiçek motifli elbiseye bakın. İçerisindeki zürafa ve çevresindeki çiçeklerle beraber oldukça güzel görünen bu model oldukça dikkat çekicidir. Omuz detayı düz ve vücuda tam oturan bu elbise için oldukça hareketlendirici bir detay olmuştur. Ayrıca mini bir elbise olduğu için oldukça rahat hareket edeceksiniz. Bu elbisenin omuz detayı olsa da yakası ve kolları oldukça kapalı olduğu için topuklu bir ayakkabı ve belirgin bir küpe ile kombinlenmelidir.

Çiçekli elbise modelleri ise görmeye daha çok alıştığımız elbise modelleridir. Bu modeller daha günlük modeller olduğu için özellikle arkadaşlarla buluşma gibi etkinliklerde de giyilebilir. Görselimizde gördüğünüz gibi çiçekli elbise modelinin kolları tül olduğu için güneşten korurken rüzgârı oldukça geçirmektedir. Bu modeli kombinlemek için bir tane kot ceket yeterli olacaktır. Kot ceket sayesinde oldukça salaş ancak rahat bir kıyafet kombinine sahip olacaksınız. Ayrıca bu kombinle sadece spor ayakkabı giymeniz de yeterlidir. Yaz ayları dışında ilkbahar ve sonbahar mevsiminde de giyebileceğiniz oldukça şık bir modeliniz olacaktır. Eğer korkusuzca renkleri kullanmak istiyorsanız sezonun ten renklerinden farklı olarak en popüler olan rengi ise turuncudur. Kıyafet kombinlerinizde bunu da sık sık kullanabilirsiniz.

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.