Moda Model

2022 Gündoğdu Mobilya Yemek Odası Takımları

2022 Gündoğdu Mobilya Yemek Odası Takımları

Evini yenilemek isteyenler için popüler mobilyalar üreten öncü isimlerden biri Gündoğdu Mobilya’dır.

2022’nin bitmesine sayılı günler kala Gündoğdu Mobilya, yapmış olduğu kampanyalarla ve indirimlerle dikkatleri üzerine çekmeye devam etmektedir. Özellikle yemek odası bakanlar için ürünlerini ön plana çıkaran markanın, uygun fiyat politikası izlemesiyse büyük takdir topluyor.

2022 Yemek Odası Modelleri

Ev dekorasyonunda yemek odalarının ne denli önemli olduğunu bilmeyen yoktur. Çünkü yemek odaları, yeni güne başlarken yapılan leziz kahvaltılar için gerekli olan pozitif bir alandır.       Gündoğdu Mobilya, bunun farkında olarak büyük bir özenle yemek odası modellerini tasarlamıştır. Söz konusu olan yemek odası modellerinden bazıları şunlardır:

1.    Lena Yemek Odası

Country stil yemek odalarının en güzel temsilcilerinden biri olan Lena yemek odası takımı; tasarımında nostalji esintileri barındırmaktadır.

2022 Gündoğdu Mobilya Yemek Odası Takımları

Minimal çizgilerin yer aldığı ahşap tablalar ise modernize görüntüsünden asla taviz vermiyor. Fonksiyonel ve bir o kadar da şık yemek odası takımına sahip olmak isteyenlerin kesinlikle Lena yemek odasına göz atarak fikir sahibi olmaları gerekmektedir. Özellikle de sandalye döşemelerinin rahatlığı takımın ne kadar konforlu olduğunu göstermektedir.

2.    Versace Yemek Odası

Gündoğdu Mobilya 2022 yemek odası takımları arasında yer alan Versace serisi, firmanın en yeni tasarımları arasında yer almaktadır.

2022 Gündoğdu Mobilya Yemek Odası Takımları

Vizon renginin gold detayıyla buluştuğu Versace yemek odası takımının ayak tasarımlarıysa oldukça dikkat çekici. Takımın kulplarına göz attığınızda ise tasarımın ne kadar kaliteli olduğunu görebilirsiniz.

3.    Hazeran Yemek Odası

2022 yılının trend yemek odası takımları arasında bulunan Hazeran, ahşap yapının hazeran deseniyle uyum sergilediği görülüyor.

2022 Gündoğdu Mobilya Yemek Odası Takımları

Kulp detayları ve ahşap yüzeylerinin kalitesiyle Hazeran Yemek Odası, evlerin daha modern ve daha şık görünmesini sağlayacaktır.

4.    Evona Yemek Odası

Çağdaş tarzı en güzel şekilde yansıtan Evona Yemek Odası, farklılığı sevenlere hitap ediyor. Yemek masası sandalyeleri ise tasarımıyla bu farklılığı destekliyor.

2022 Gündoğdu Mobilya Yemek Odası Takımları

Yemek odalarına eşsiz bir farklılık katmak isteyenler Evona’ya göz atabilir.

5.    Valencia Yemek Odası

Hem klasik hem de modern bir görünüme sahip olan Valencia birçok detaya sahip olarak bir şekilde tasarlanmıştır. Bunu en iyi yemek odasının kulplarına bakarak anlayabilirsiniz.

2022 Gündoğdu Mobilya Yemek Odası Takımları

Mermer deseninin beyaz renkle uyumu yakaladığı Valencia yemek odası göz zevkinize hitap ettiği gibi bütçenize de hitap ediyor.

6.    Bade Yemek Odası

Bazı ev sahipleri koyu renkli mobilyaların daha şık ve kullanışlı olduğunu düşünmektedir. İşte tam da böyle düşünenler için Bade yemek odasının görselini buraya bırakıyoruz.

2022 Gündoğdu Mobilya Yemek Odası Takımları

Yemek odası takımında yer alan parçaların ön yüzeylerine uygulanan lazer işlemeler oldukça şık görünüyor.

Yemek Odası Fiyatları

Mobilya sektöründe yaşanan ani artışlara rağmen ürünlerini oldukça düşük fiyatlarla satışa sunan Gündoğdu Mobilya; kalitesinden taviz vermeden üretim yapmaya devam etmektedir. Öyle ki Gündoğdu Mobilya yemek odası kategorisine giriş yapıldığında yemek odalarının 8.950 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu görülmektedir.

Gündoğdu Mobilya Artık Her Yerde!

Online satış mağazasıyla geniş kitlelere ulaşabilen Gündoğdu Mobilya’nın ülke genelinde toplamda +140 mağazası bulunmaktadır.

Yemek odası takımından mutfak masası takımına, yatak odası takımından düğün paketi modellerine kadar birçok ürünü satışa sunan firmanın kolay ödeme koşullarıyla satış yaptığı biliniyor.

Gündoğdu Mobilya bünyesinde yer alan yemek odası modelleri hem tasarım olarak hem de kalite olarak dikkat çekiyor. Bu açıdan Gündoğdu Mobilya’ya ait yemek odası modellerine mutlaka göz atmalısınız.2022 Gündoğdu Mobilya Yemek Odası Takımları

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.