Moda Model

Armine Mont Modelleri 2020

19.01.2019
686
Armine Mont Modelleri 2020

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte havalarda da son dönemde bir soğuma başladı. Yer yer yağışların yaşandığı günümüz mevsiminde hava sıcaklıkları da düşünce herkes giyim kuşamında daha dikkatli ve kalın giysilere yer vermeye başladı. Hem sıcak tutan hem de ısıyı sabitleyen bu Armine Mont Modelleri hem erkek hem de kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilir. kapalı hanımların sıklıkla tercih ettikleri markalar arasında yer alan Armine, eşarp modelleri ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Hemen hemen -15 dereceye kadar ısı yalıtımı sağlayabilen bu kaban modeli kış aylarının en vazgeçilmez tekstil ürünleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Dünyaca tanınmış markaların da koleksiyonunda yer verdiği bu modellerle kara kışa meydan okumak mümkündür.

En önemli dış giyim ürünlerinden olan montlar, değişik renklerde ve modellerde tasarlanmaktadır. Bu modeller arasından tarzınıza en çok hitap edeni bularak, kıyafetlerinizle kombin edebilirsiniz. Hem soğuk geçirmeyen hem de şık görünen modelleri tercih etmek gerekmektedir. Her yaştan kitleye ve her zevkten kişiye hitap eden modelleri içinde barındırıyor. Armine Mont Modelleri de bu avantajı hanımların ayağına kadar getirerek dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor.

İnternet mağazasında da kolaylıkla temin edilebilen modeller arasında olması da en büyük rahatlık. Renk desen ve beden ölçülerine ulaşılarak kolaylıkla uygun modelin bulunmasını sağlayan internet mağazaları büyük kolaylık sağlıyor.

2020 Kaban Modası

Yeni sezonda kaban modelleri desenli kaşe montlara da yer veriyor. Kalın kumaşlı kapüşonsuz ve canlı renklerle beraber sade modellere yer verirken, ekoseli modeller de genelde koyu tonları içinde barındırıyor. Bu nedenle hanımlar ve özellikle de genç kızlar için oldukça beğenilen kaban modelleri Armine’de bulmak çok kolay.

Şişme kaban modelleri de spor kombinlerde en önemli tamamlayıcılar arasında yer alıyor. Özellikle haki ve kiremit tonlarının daha çok tercih edileceği 2020 sezonunda sıklıkla kullanılacak. Fermuar kısımlarında küçük tüylü süsler ya da kamuflaj desenli modeller bu aralar şişme kabanlarda çok moda olacak. Kaban kombinlerinde ise genellikle çizme ve botlar tercih edilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.