Moda Model

Atkı Bere Modelleri 2020

20.12.2018
919
Atkı Bere Modelleri 2020

Kış aylarına geldik ve şu son zamanlarda tüm ülke çapında hava sıcaklığı fazlası ile düşmüş kimi yerlerde ise yoğun kar yağışı etkisi ile hava iyice soğumuş durumda. Bu nedenle herkeste Atkı Bere ihtiyacı oluşarak yoğun talep üzerine özellikle şu sıralarda satışı artan ürünler arasında yer alıyor. Yün ve renkli atkı – bere modelleri her yaşa hitap eden çeşitleri ile kış ayları için herkesin ortak kullanımına hitap ediyor. Bu modeller arasında farklı ve bir o kadar da renkli desenler mevcut.

Bu sene atkı bere modelleri arasında kar tanelerinin, geyikli modellerin, çam ağaçlarının yer aldığı modeller çok fazla kullanılıyor. Bu nedenle de farklı olarak renklerden yana gidiliyor. Genellikle kırmızı ya da mavinin yoğun olduğu modeller arasında farklı olarak yeşil ve turuncu da eklenerek bu sezona damga vuran modeller arasında girmiş oluyor.

Farklı modeller arasında tüylü iplerden yapılan ve bu şekilde tercih edilen modeller de yer alıyor. Tüylü ipli modeller arasında kırçıllı renklere sahip olan modeller de yer alıyor. Bunlardan bazıları koyu tonlar olsa da bu kış yani 2020 kışı renkli bir atkı ve şapka modasına yelken açıyor. Artık siyahlar kahverengiler ya da lacivertler geride kaldı diyebiliriz. Bu nedenle de daha çok iç açıcı renklere yer veriliyor. Koyu tonlardan ve kışın koyu kasvetinden kurtulmak isteyenler çareyi canlı renklerde ve açık tonları tercih etmekte buluyor.

2020 Atkı – Bere Modası

Soğukların bastırması ile atkı ve şapka kullanımı yaygınlaşmaya başladı. Hanımlar için daha fazla model ve seçenek bulunurken şapkaların görünüm için formları da değişiyor. Bu nedenle de farklı alanlarda kullanım açık farklı modeller kış aylarını rahat ve sıcak geçirmeye yardımcı oluyor diyebiliriz.

Bu 2020 sezonunun sevilen modelleri arasında bir de ressam şapkaları diye anılan modeller var. Bu modeller genellikle her alanda kullanılmaya müsait olan modeller olup yün yerine kalın ve biraz daha sert kumaşlar tercih edilerek yapılıyor. Kış sezonu için oldukça şık bir model olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.