Moda Model

En İyi Bot Markaları 2020

21.01.2019
956
En İyi Bot Markaları 2020

En İyi Bot Markaları kış aylarında en çok dikkat çeken konulşar arasında yer alıyor. Farklı modelleri içinde barındıran hem klasik hem spor modelleri içeren markalar hem erkekler hem de kadınlar arasında severek kullanılıyor. Bu nedenle kış aylarının en çok kullanılan hatta artık yeni trendlerle beraber yaz aylarına kadar taşınan bot modelleri çok sık ve uzun süreli kullanılan ayakkabı türleri arasında yer alıyor. Bu nedenle de kaliteli ve uzun ömürlü modeller dikkatleri çeken ürünler arasında. Bot markaları denince akla ilk gelen tabi ki Caterpillar ya da kısaca Cat oluyor. Dayanıklı ve sağlam bot modelleri ile adını geniş kitlelere duyurduğu için severek kullanılan modeller arasında ilk sırada.

En İyi Bot Markaları dedik, Cat dedik, ancak bir diğer isim de hiç kuşkusuz Harley – Davidson. Bu marka motorcularla özdeşleşmiş olsa da severek kullanılan ve hemen hemen her modelin unisex şekilde tercih edilebileceği birçok modeli bulunuyor. Ülkemizdeki hizmetleri Yeşil Kundura tarafından üstlenilmiş bir markadır. Bayan & Erkek birçok insanın ilk tercihleri arasında bulunur. Piyasada kendine yer bulmayı başarmış ve yüksek pazar payına sahip olduğu için farklı birçok müşteriye hitap ediyor.

Merrell, tasarımları ile ön plana gelen son zamanlarda aslında capslere de konu olan modeller arasında yer alıyor. Benzer tasarımlar ve asistan ayakkabısı olarak anılan modelleri Merrell’de bulmak mümkündür.

2020 Sevilen Markalar

Greyder, erli sermayeli bir kuruluştur.  Greyder, ayakkabıların vurması gibi şikayetler alması nedeniyle müşteri memnuniyeti açısından sınıfta kalmaktadır. Lumberjack tatmin edici fiyatlarıyla büyük ilgi gören İtalyan markayı, Ziylan Grup reklamları ile tanınmıştır diyebiliriz.

Farklı modellerin yer aldığı ve klasik modellerin bulunduğu markalar da mevcut. Bu markalar sadece bot üzerine değil aynı zamanda diğer ayakkabıları da içerir. Bu nedenle farklı modellere ulaşılabilir. Özellikle hanımların topuklu bot merakını giderecek bazı modeller çok fazla revaçta. Süet botlar ve aynı zamanda desenli modeller farklı renklerle kombinleri kolaylaştırıyor. En ünlülerinden İnci, çok şık bot modellerine sahip.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.