Moda Model

Espadril Ayakkabı Modelleri 2020

17.10.2018
1.093
Espadril Ayakkabı Modelleri 2020

Espadril Modelleri son zamanlarda çok fazla tercih edilen ayakkabılar arasında yer alıyor. 1980’lerin hitleri arasında yer alan ve severek kullanılan espadriller farklı renk ve desenli model seçenekleri ile hanımların gözdesi olan modellerden. Aslında unisex olan bu modeller erkekler tarafından da tercih edilebilen modellerdendir. Sokak modasında uyum sağlayan ender ayakkabı türlerinden olan espadriller spor şıklığı tamamlama amacı ile daha sık kullanılmaktadır.

Espadril Modelleri günümüzde çok fazla rengi içinde barındıran bir model. Bu nedenle de beğenileri de dikkatleri de üzerine çekmeyi başarıyor denebilir. Fiyat aralığı ise her cebe ve keseye uygun olacak şekilde hemen hemen her ayakkabı mağazasında bulunabilecek türden bir model. Genellikle topuksuz yani düz modellerdir. Son zamanlarda bazı mağazaların vitrinlerinde topuklu modellere nadir de olsa rastlanabilir. Ancak orijinal bir espadril genel anlamda düz ve rahat bir ayakkabıdır.

1980’lerde hit olan ayakkabılar arasında yer alan espadril modeller rahat olması ile her zaman beğenilmiş ve ileriki zamanlarda da gündemde olmayı başarmıştır. Hala kullanılıyor olması da etkisini kaybetmemiş olduğunun bir kanıtıdır diye düşünülebilir.

Espadril Modası 2020

Pamuklu kumaştan ya da farklı kumaş türlerinden yapılan espadril ayakkabıların tek sorunu yağışlı havalar için uydun olmamasıdır.  Her renkten modele sahip olması ise her zaman daha kullanışlı bir şekilde olmasını sağlar. Bu renk seçeneğinin fazla oluşu kombinleme rahatlığı da sağlar.

Her renk ve desende modele rastlamanın mümkün olduğu bir ayakkabı modeli olan espadriller erkekler tarafından da sıklıkla kullanılır. Hatta kumaş pantolonların altında bile rastlanacak türden bir yayılma görülmüştür. Ancak erkekler de daha çok şortlarla tercih ederler. Düz renk modeller daha çok tercih edilir ve bu yüzden kombinlenmesi kolaydır.

Espadril ayakkabı modeli genellikle yaz aylarına daha uygundur. Bu model sıcak havalarda tercih edilirse daha şık kombinler yaratılabilir. Marka fark etmeksizin uygun fiyatta olabilen espadriller genellikle çok renkli modelleri barındırdıkları için yaz aylarının cıvıltısına neşe katar. Kombin anlamında daha çok yazlık elbiselerle ve şortlarla kombinlenebilirler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.