Moda Model

Gelin Ayakkabısı Modelleri 2020

10.10.2018
1.409
Gelin Ayakkabısı Modelleri 2020

Gelin Ayakkabısı gelinliklerin altında pek fazla görünmediği için genellikle daha arka planda bırakılır. Bu nedenle tercih için son zamana bırakan gelin sayısı çok fazladır. Ancak ayakkabılar aslında en önemli noktalardan biridir. Düğün gecesi tüm gece en çok göz önünde olan tabi ki hiç kuşkusuz gelinlerdir. Bu anlamda sürekli sahnede olan gelinlerin ayakkabı seçimi de rahat ve kullanışlı olmalıdır ki düğün de rahat geçer.

Gelin Ayakkabısı çeşitleri son dönemde sayı olarak da çok arttı. Topuklu ayakkabı olarak tercih edilmesine karşılık platform modellerin daha sık tercih edildiğini söylemek mümkün. Bu ayakkabılar yükü yani ağırlığı daha eşit bir şekilde dağıtır. Bu nedenle daha rahat bir seçim olarak düşünülebilir. Bunun yanında seçilecek ayakkabı topuklu ayakkabı olup eğer stiletto şeklinde tercih edilecekse mutlaka ekstra olarak babet gibi rahat modeller de bulunmalıdır.

Ayakkabıların altına isim yazmak da adettendir. Bu nedenle illa ki o isimlerin silinmesi gerekir. Bu nedenle asıl kullanılacak ayakkabının altına isim yazmak daha uygun olur. Gelinlik için ayakkabı seçimlerinde son dönemlerde tüllü modeller çok tercih edilmekte olup gelinlikte kullanılan dantel ya da motiflerle süslenen ayakkabılar çok fazla yer alıyor.

Gelin Ayakkabıları 2020

Gelin ayakkabıları bu sene dantelli ve incili modellerin yanında aynı zamanda taşlı ya da simli ayakkabı modelleri ile de dikkat çekiyor. Burnu açık ayakkabılarda bantların üzerindeki motifler çok fazla dikkat çekici olmakla beraber bir de taş, pul ya da inci detayları ile süslenerek dikkat çekici ve şaşaalı bir görüntü sağlıyor.

Gelinlik Ayakkabısı Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Gelinlik ayakkabısı seçimi sanılandan daha zorludur. Pek çok faktör bu seçimde etkilidir ve dikkat edilmesi gerekir. İlk olarak gelin ayakkabısında mekan ve zemin önemlidir, çünkü kumsal düğünü, kır düğünü, kapalı alan düğünlerinde farklı tip ayakkabılar kullanılır. Kumsalda düz, kırda alçak topuklu veya sandalet, kapalı alanda ise genellikle topuklu en çok uygun olacak tercihlerdir.

İkinci olarak topuk boyuna dikkat etmek gerekir çünkü şık görünmek isterken yürümekte zorlanmak gelin için büyük bir sorundur. Bununla beraber ayakkabı rahat olmalıdır ve sıkıp rahatsız etmemelidir. Son olarak ise gelinle olan uyumu çok önemlidir. Sade gelinliklerde dantelli. ihtişamlı gelinliklerde ise düz bir model tercih edilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.