Moda Model

Kalem Pantolon Modelleri 2020

14.10.2018
851
Kalem Pantolon Modelleri 2020

Kalem Pantolon lar hem sokak hem de ofis şıklığı için en uygun modeller arasında yer alır. Aynı zamanda gerekli tamamlamalar ya da doğru kombinler yapılarak abiye şıklığında da kullanılabilen bu parçalar fizik anlamında biraz daha iyi bir vücut yapısı gerektirmektedir. Kalçaya tam oturan ve devamında bileklere kadar inebilen yapısı nedeni ile kum saati vücut yapısındaki hanımlar için gayet uygun parçalar olarak nitelendirilebilir.

Pantolonlar rahatlığı ve şıklığı ile hanımların vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Kalem Pantolonlar da rahatlık anlamında herhangi bir sıkıntı ya da sorunu içermez. Günlük hayatta kombinleme olanağı sunan kalem pantolonlar, salaş bir tişörtü içe sokarak kullanmak ve ayakkabı seçiminde de spor ayakkabı tercih etmek sokak modası için en uygun tercih olur.

Spor kombinler dışında tabi ki vazgeçilmezlerden olan ofis şıklığıdır. Stilettolarla tamamlanmış ve ip askılı bluzlarla kombinlenen pudra tonlarında kalem pantolonlar ofis şıklığı için çok fazla kullanılır.

Kalem Pantolon Kombinleri

Kalem pantolonlar ofis ve sokak modasında kullanılan modellerdendir dedik. Bunun yanında yemeklerde davetlerde de kullanılma özelliği vardır. Uzun yelek ya da ceketlerle kolaylıkla tercih edilebilirler. Aynı renk ya da aynı rengin açık veya koyu tonları tercih edilerek yapılan kombinlerle de şık ve zarif bir görüntü elde etmek mümkündür.

Herhangi bir davette kullanılabilecek kalem modeller, genellikle rahat kumaşlardan üretilmektedir. Herhangi bir şekilde kombinlenmesi mümkün ve kolaydır. V yakalı kazaklarla kış aylarında da tamamlanabilir. Yün kazaklar da bu pantolonlar için çok şık bir tamamlayıcıdır.

Birden fazla kombinlenme seçeneğinin olması kolay ve rahat tamamlamaya olanak sağlar. Bununla beraber hanımların da ilgisini toplayan kalem pantolonlar genellikle her renkten modellerle hanımların karşısına gelir. Aynı zamanda tesettürlü hanımların da sıklıkla tercih ettiği modeller arasında yer alır.

Kalem modellerin bileğe doğru incelmesi fakat tek çizgi şeklinde inen ve dar paça modellerdeki gibi yapışmadığı için kapalı olan hanımlar tarafından da rahatlıkla ve kolaylıkla kullanılabilir. Stilettolar dışında babetlerle de şıklık yaratmak mümkün olur.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.