Moda Model

Kazak Kombinleri 2020

11.12.2018
837
Kazak Kombinleri 2020

Kazak Kombinleri 2020 sezonunda 2019’den kalan birçok modeli beraberinde getirdiği için farklılık sadece desenler ve renkler üzerinde diyebiliriz. Ayrıca bu yıl için ekstra olarak vintage kazak modelleri de beğenilerek kullanılacak. Özellikle vintage kışlık kazaklar kombinlenmeye çok uygun ve mom jeans modelleri ile severek tercih ediliyor. Eteklerle ve jeanlaerle kombinlenen kazak modelleri sokak modasına uygun yırtık Jean, mom Jean ya da boru paça gibi modellerle karşımıza geliyor. Vintage kazak modelleri moda demişken İspanyol paça pantolon modellerini de unutmamak gerekir. Bu iki vintage parça da birbiri için mükemmel bir tamamlayıcıdır.

Kazak Kombinleri aksesuarlar ile de tamamlanarak hoş modeller oluşabilir. Şu sıralar doğal taşlardan olan uzun kolye modelleri dikkatleri çekiyor bu nedenle de farklı kombinler yaratılabiliyor. Renk olarak zıt ya da farklı renk geçişlerinin olduğu aksesuarlar ile patlamalar yaratabilirsiniz. Geniş kollu Triko Kazak modelleri kendisi bol olan kazakların yanı sıra kolları bol olan kazaklar ilgi görmeye başladılar. Şık ve zarif duruşları ile bol ama sıcak tutan, bu şekilde sizleri sıkmayan ve rahat ettiğiniz bu modelleri çok sevebilirsiniz.

Kazak Modası 2020 Kış

Bol kazakların rahat olduğunu biliyoruz ve aynı zamanda yünlü olan bu kazakların hacimli ya da büyük olduklarını da biliyoruz. Yapmak istediğiniz kombin ve giyim şeklinize göre seçebileceğiniz bu modellerde kendi tarzınızı kendiniz değişik şekillerde oluşturabilirsiniz. Kısa kazaklarda daha çok yüksek bel pantolon giyerken, uzun kazaklarda ise pantolon giyerek yapacağınız bu kombinler için genellikle uzun kadınların tercihleri uzun veya kısa olabilirken kısa kadınlar kısa kazaklar ile kombinlerini oluşturmaktadırlar.

Soğuk kış günlerinin en ideal seçimlerinden olmalarını sağlayan yüksek yakalı modellerde de mavi tonlarına sıklıkla yer verilerek yeni bir akım gibi yayılmaktadır. Mavi tonlarının aynı parça üzerinde kullanıldığı modeller de çok beğenilenler arasında yer alıyor.

Oversize modeller genellikle spor şıklığı sağlamak amacı ile kullanılarak hoş bir görüntü sağlanabiliyor. Kotlarla yapılan kombinlerde takılara yer verilmesi gerekir. Saçları toplayarak halka küpelerle yapılan kombinler çok şık bir görüntü yaratacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.