Moda Model

Kış Düğün Kombin Önerileri 2020

03.02.2019
905
Kış Düğün Kombin Önerileri 2020

Kış Düğün Kombin lerinde abiye modeller seçilirken genellikle kalın kumaşlı ve uzun elbiselere yer verildiğini görmek mümkündür. Düğünün yapıldığı mekana göre elbise modelleri seçilmelidir. Kapalı alanlarda olması yüksek ihtimal olduğu için sıcak bir ortam sağlandığı için kısa boyu olan abiye modeller de kullanılabilir. Uzun kollu modeller arasında aynı zamanda kadife elbiseler de kış düğünleri için en çok kullanılan modeller arasında yer alır.

Kış aylarında davetli olunan düğünler olabilir. Bu gibi zamanlarda en çok kullanılan renkler arasında bordo, siyah, haki yeşili gibi tonlar yer alıyor. Aynı zamanda bu renklerin simli ve payetli olanları da çok sık kullanılıyor. Kış Düğün Kombin leri her zaman kalın kumaşlardan olmasa da bazen kıyafete uygun şallarla da kombinlenebilmektedir. Ceket ve pantolonlardan oluşan takım şeklindeki abiye modeller de kış düğünleri için çok fazla tercih edilmektedir.

Yaş olarak her yaştan bayana hitap eden ceketli abiye elbise modelleri kullanım anlamında da rahattır. Özellikle açık havada yapılan yaz düğünlerinde akşamın serinliğinde kombinlerin tamamlanması için oldukça iyi bir seçenek olur. Şıklık bozulmadan kıyafet tamamlanmış durumda olur. Kışlık modellerde dekoltelere çok fazla yer verilmez. Özellikle de bacak dekoltesi neredeyse hiç kullanılmaz. Dekolte kısmı ya sırt ya boyun ya da göğüs kısmında bulunur.

Kışlık Abiye Modelleri 2020

Tulum modelleri de kışlık abiye modellerine en uygun modellerdir. Farklı modellere yer veren bu ürünler arasında uzun tül ya da şifon kol detaylarına sahip olanlar kış aylarında da tercih edilmektedir. Aynı zamanda kadife uzun kollu tulum modelleri ile kullanılabilmektedir.

Farklı abiye modelleri aynı zamanda dikkatleri daha da çeker. Kış aylarında bu anlamda çok fazla farklı model bulunmaz. İlgi çekici modeller düşünen hanımların parlak simli, payetli ya da taşlı modellerden tercih etmesi ya da ayakkabı saç gibi tercihlerde göz alıcı modeller seçmeye çalışmalıdır.

Sıklıkla tercih edilen kışlık abiye modellerinde omuz dekoltesi de rastlanan modeller arasında yer alır. canlı renklere çok yer verilmese de kırmızı vazgeçilmeyen renklerdendir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.