Moda Model

LC Waikiki Kaban Modelleri 2020

21.10.2018
967
LC Waikiki Kaban Modelleri 2020

2020 kış kreasyonunda çok fazla modeli içinde barındırıyor. Sezonun farklı modelleri ve renkleri LC Waikiki Kaban kreasyonunda yer alıyor. En önemli dış giyim ürünlerinden olan montlar, değişik renklerde ve modellerde tasarlanmaktadır. Bu modeller arasından tarzınıza en çok hitap edeni bularak, kıyafetlerinizle kombin edebilirsiniz. Hem soğuk geçirmeyen hem de şık görünen modelleri tercih etmek gerekmektedir. Her yaştan kitleye ve her zevkten kişiye hitap eden modelleri içinde barındırıyor.

Yeni sezonda kaban modelleri desenli kaşe montlara da yer veriyor. Kalın kumaşlı kapüşonsuz ve canlı renklerle beraber sade modellere yer verirken, ekoseli modeller de genelde koyu tonları içinde barındırıyor. Bu nedenle hanımlar ve özellikle de genç kızlar için oldukça beğenilen kaban modelleri LC Waikiki Kaban kreasyonunda yer alıyor.

Kabanlar hem spor hem klasik modelleri içinde barındırabilen geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Bu nedenle de her zevke uygun tercihin yapılması da olasıdır. Her zevke uygun modeller bu sezon trend renkleri ile birlikte vitrinlerde yerini almış durumda. LC Waikiki yeni kreasyonunda tüm kullanıcılarının ve müşterilerinin ilgisini çekecek modellerle gözler önüne gelecek.

2020 LC Waikiki Kaban Modası

LC Waikiki kış sezonu için hazırladığı modeller göz kamaştırıcı nitelikte. Bu nedenle de herkesin gözleri LC Waikiki kış kreasyonuna döndü. Birbirinden benzersiz oluşturduğu çizgilerle kendi tarzınızı yaratabileceğiniz sonbahar kış sezonunda muhteşem tasarımlı, farklı ve sıra dışı ürünleriyle kadın ve erkekler için bir çok alternatifi bir arada sunuyor.

Koleksiyon içinde şık kabanlar ve montlar oldukça göz kamaştırıyor. Bu senenin canlı renkleri arasında kırmızı ve turuncu tonları hakimken, koyu tonlarda da kahverengi, lacivert ve siyah tonları çok kullanılan renkler arasında yer alıyor.

Kareli modeller dışında bu senenin kaban modellerinde uzun ve kısa modeller de çok fazla yer alıyor. Genellikle uzun modellerin hakim olduğu kabanlar çok fazla tercih edilecek modeller arasındadır. Sezonun trendleri belirleyen LC Waikiki özgün tarz ve stili ile sonbaharın tüm renklerini en şık şekilde sunuyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.